Õigluse liiga

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Õigluse liiga

PostitusPostitas JazZ- » 17. November 2017, 16:20

Õigluse liiga
Justice League (2017)

Kannustatuna taasleitud usust inimkonda ja Supermani isetust teost astub Bruce Wayne uue liitlase Diana Prince'iga vastu seni suurimale vaenlasele. Batman ja Wonder Woman värbavad kärmelt hulga üliinimesi uue tärganud ohuga võitlema. Kuid vaatamata ennenägematule kangelaste liigale, kuhu kuuluvad Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ja Flash, võib olla liiga hilja, et päästa planeeti katastroofiliste rünnakute käest.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Õigluse liiga

PostitusPostitas korgemae0 » 20. November 2017, 14:09

Oeh...

Taaskord täielik pettumus DC poolt.

Sisutu oleks küll palju öelda aga äärmiselt auklik.
Spoiler :
Filmist ei saanud ikka midagi teada. Mis on Cyborgi võimed? Mida Flash teha suudab? Mis on asi on Aquaman?Tasakaal tegelaste puhul puudub täielikult. 1 tund ja 40 minutit ringi möllamist ja järsku ilmub välja Superman, lööb suure tüübi nokki ning film saab läbi. See oli legit mis juhtus. Muu film oli reaalne augutäide. Väsinud juba sellest "olen suur koll ja tahan kõik ära tappa kasutades neid asju" Ei taha tuua võrdluseks Marveli aga nad on aastaid viitnud ja veetnud meie aega, etüles seada Thanost ja tema tegemisi. DC üritab seda teha 20minutiga.


Megalt kahju näitlejatest ja muudest inimestest kes on higi, verd ja pisaraid valanud, et see film tehtud saaks.
Enne filmi vaatamist lugesin reviewd mis ütles, et film on natukene juram kui Wonder Woman seega ootused olid kõrgel.

Aga pettumus oli suurem seega sõbralik
3/10
korgemae0
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 6
Liitunud: 27. Aprill 2013, 21:50

Re: Õigluse liiga

PostitusPostitas Rain » 15. Veebruar 2018, 21:58

No see oli ikka tõsiselt nüri film, mis oleks saanud/võinud julgelt 45 minutit lühem olla. Häbematult lihtsakoeline. Wonder Woman oli vist ainukene positiivne asi, mis hoidis filmi elus.. 4/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Õigluse liiga

PostitusPostitas Kadii » 27. Veebruar 2018, 12:52

Erinevalt "Batman vs Supermanist" ei hakka isegi mina seda filmi kaitsma. Ma muidugi ei ütle, et "järjekordne täielik pettumus", aga ega see midagi erilist tõesti ei olnud. Ikka sama jama lugu, et kui on nii palju suuri tegelasi, siis jäävad kõik tegelikult tahaplaanile ja/või väga lahjaks.
Kasvõi Batman - eelmises filmis ei saanud absoluutselt öelda, et Affleck oleks selles legendaarses rollis halb, aga siin ta oli lihtsalt pundunud näoga tore rikas mees, mitte see badass torisev kangelane, kes ta nagu olema peaks. Ma olen alati igatpidi karakteriarenduse poolt, aga see ei tundunud sellena. Rohkem nagu unustati ära, milline ta olema peaks.
Aquamani puhul jäädi nagu ainult lootma Momoa univeraalsele ja primaarsele seksikusele (mida muidugi oli ka), aga ühest tõe-lasso-monoloogist ei piisa, et teda huvitavaks teha. Lisaks, kes kurat tuli selle mõtte peale, et Aquaman ise ookeani reostab, eriti veel klaasist pudeliga.
Isegi suvine 8/10 Wonder Woman oli lahja, käin-ringi-mossis-näoga-et-poisid-asju-teeksid suhtumisega.
Küll aga meeldis mulle natuke Cyborg, kes tegelikult kuidagi arenes kuhugi ja oli tore ja tegi asju. Ja väga meeldis mulle Flash, kelle kunagi kauges tulevikus tulevat filmi ma nüüd ootan. Tore on näha, et Miller oskab väga hästi mängida kedagi muud peale Freudilike probleemidega psühhopaadi. Mis siis, et enamus ta head kohad treileris ära näidati.
Üldkokkuvõttes 5/10, sest üliigav ei hakanud ja nalja sai ka, aga see oli ka kõik.

E: Ma unustasin täiesti ära, et Superman seal filmis on, mis ütleb ka ilmselt nii mõndagi.
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 452
Liitunud: 03. Juuni 2010, 19:58

Re: Õigluse liiga

PostitusPostitas Cochrane » 10. Märts 2018, 15:44

Üllatus eikellelegi, aga järjekordne tuim DC film, kus tegelasi pole, on ainult kostüümid. Isegi nende Marveli filmide puhul, mis mulle vähem meeldivad, on alati tunne, et sealsed kangelased on enamat, kui ainult nende supervõimed. DC puhul on nad pealiskaudsed stereotüübid, jumalad inimeste keskel. Lisaks sellele tundub ka maailm kuidagi tuim ja kõle. Võiks arvata, et 300 miljonit dollarit maksnud film suudab olla enamat, kuid ei.

Filmi ülemaailmne kassa on olnud 650 miljonit dollarit, mis ei tundugi ehk kõige hullem, kuid wiki sõnul: "The estimated gross worldwide for the film to break even is around $750 million." Kui 650 miljonit sissetoonud film ei suuda end tasa teenida, siis tuleks tõsiselt kaaluda, kas tasub senisel suunal jätkata.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 47 külalist