Postitas Kadii » 27. Veebruar 2018, 12:52
Erinevalt "Batman vs Supermanist" ei hakka isegi mina seda filmi kaitsma. Ma muidugi ei ütle, et "järjekordne täielik pettumus", aga ega see midagi erilist tõesti ei olnud. Ikka sama jama lugu, et kui on nii palju suuri tegelasi, siis jäävad kõik tegelikult tahaplaanile ja/või väga lahjaks.
Kasvõi Batman - eelmises filmis ei saanud absoluutselt öelda, et Affleck oleks selles legendaarses rollis halb, aga siin ta oli lihtsalt pundunud näoga tore rikas mees, mitte see badass torisev kangelane, kes ta nagu olema peaks. Ma olen alati igatpidi karakteriarenduse poolt, aga see ei tundunud sellena. Rohkem nagu unustati ära, milline ta olema peaks.
Aquamani puhul jäädi nagu ainult lootma Momoa univeraalsele ja primaarsele seksikusele (mida muidugi oli ka), aga ühest tõe-lasso-monoloogist ei piisa, et teda huvitavaks teha. Lisaks, kes kurat tuli selle mõtte peale, et Aquaman ise ookeani reostab, eriti veel klaasist pudeliga.
Isegi suvine 8/10 Wonder Woman oli lahja, käin-ringi-mossis-näoga-et-poisid-asju-teeksid suhtumisega.
Küll aga meeldis mulle natuke Cyborg, kes tegelikult kuidagi arenes kuhugi ja oli tore ja tegi asju. Ja väga meeldis mulle Flash, kelle kunagi kauges tulevikus tulevat filmi ma nüüd ootan. Tore on näha, et Miller oskab väga hästi mängida kedagi muud peale Freudilike probleemidega psühhopaadi. Mis siis, et enamus ta head kohad treileris ära näidati.
Üldkokkuvõttes 5/10, sest üliigav ei hakanud ja nalja sai ka, aga see oli ka kõik.
E: Ma unustasin täiesti ära, et Superman seal filmis on, mis ütleb ka ilmselt nii mõndagi.