Postitas Forzelius » 31. Jaanuar 2018, 12:20
Õõ mingi räme mixtape oli.
1. nägin, et mingl quizil küsiti Roger Federeri grand slami vastaste kohta, et mitu neid kokku olnud on, lebo keiss.
2. nägin et Roger ja Rafa mängisid Wimbledonis finaali (taaskord, fitting et 2018 just, 10 aastat läbi aegade parimast finaalist ikkagi), Roger oli 0:2 settidega ja 0:5 geimidega taga, kuid siis hakkas lammutama ja kuidagi võitis selle.
Aga siis nad järsku ei mänginud enam tennist, järsku sai punkte mingi bowlingulaadsete manöövrite eest. Kokku oli mingi kuradi 6 kummist kana, mis tuli pikali loopida. Või külili, ei mäleta. Kes esimesena oma kanad pikali sai, võitis seti vist. Ja siis kui asi neljandasse setti läks, oli järsku setting mingi teise maailmasõja-aegse natsi saksamaa ja richard lõvisüdame-aegse 12nda-13ndsa sajandi inglismaa vahepealne, kus tuli vastase õhupalle katki lasta. Seal oli mingi roll Andy Murrayl ka, aga ei mäleta mis. Igatahes Roger viigistas 2:2 settidega asja ja siis sai see unenägu läbi ka. Sürr.
Lisaks on mul mingi recurring dream (selle variatsioone olen näinud juba varasemalt 5-6 korda), et Tallinnast ca 30 kilti on mingi exit, mida kasutades jõuab mingisse kahtlasesse külla, kus toimuvad wicker mani laadsed lood. Naljakas see, et ma esimesed 2 korda seda unes nähes olen sinna läinud ja nö lõksu jäänud kurjade külaelanike kätte, aga järgmised korrad olen teadnud vältida, sest eelmised korrad läks halvasti. Lucid dreaming much.
Esimene kord, kui seal olin, oli üsna filmilik lugu, aga kahjuks ei mäleta sellest suurt midagi enam.