Vau, Spell on elus.Spellbound kirjutasCOLONLittle Shop of Horrors
Critters 3
Aga ma ta tahaks Will Ferelli ja Marky Marki Daddy`s Home`i näha, sest teise osa treiler oli lamedalt tore.
Teine film oleks Pacific Rim, sest....Charlie Hunnam.
ModeraatorCOLON Meeskond

Vau, Spell on elus.Spellbound kirjutasCOLONLittle Shop of Horrors
Critters 3
Soprano kirjutasCOLONKui raatsid oma netti selleks kulutada, siis ole mu külaline.Defexer kirjutasCOLON"Otseülekanne poksiajaloo suursündmusest jõuab Eesti televaatajateni 27. augusti varajastel hommikutundidel, Eestis on ainuõigus matši näidata Viaplayl."
Nonii suurel ekraanil Conor vs Floydi ka näha saab? Peaks hommikul kell 6 toimuma vist, või parandage kui eksin. Viaplay näitab üldse 01.45 - 10.30 aga see küll võimalik olla ei saa.
jahSoprano kirjutasCOLON Muide, kas kellelgi on soovi viktoriini ka teha?

Kui on üks asi, mida tahaks elus korra teha, siis see oleks adi korraldatud viktoriinil osalemine, aga hetkel tundub küll, et äkki adi luges küsimust valesti vms.adi kirjutasCOLONjahSoprano kirjutasCOLON Muide, kas kellelgi on soovi viktoriini ka teha?

Mis asja sa sogadhint kirjutasCOLONMul ei ole sonu kui lahe see rada on. Oma maal jargmise suurema asjana hakkan ka rada ehitama

See kommentaar oligi konkreetselt mu enda kohta ‒ saabusin suht lampi ega osanud vestlusesse sulanduda. Mitte et FV seltskond mind kunagi erilisele sotsiaalsusele ärgitanud oleks, pigem lihtsalt vahva netisõpru aeg-ajalt oma silmaga näha. Väga tore muidugi, et sa, lostinthemist, mu ennastsalgavad sõnad minu vastu solvanguks pöörasid.lostinthemist kirjutasCOLONNii et ma ei tea tõesti, mis jutt see on, et sotsiaalne pool oli väidetavalt kehvapoolne. Ehk tuleks peeglisse vaadata enne.