Valerian ja tuhande planeedi linn

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Valerian ja tuhande planeedi linn

PostitusPostitas Rain » 24. Juuli 2017, 22:39

Valerian ja tuhande planeedi linn
Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Visionäärist stsenarist/režissöör Luc Besson on võtnud loo aluseks klassikalise koomiksisarja „Valerian ja Laureline” ning loonud tänapäevase, ainulaadse ja eepilise ulmesaaga.

Valerian ja Laureline on kogu universumis korda hoidvad inimterritooriumite valitsuse eriagendid. Valeriani ja Laureline`i ülemus saadab nad missioonile vapustavasse galaktikatevahelisse linna Alpha, mis on kõikjalt universumist pärit tuhandetest liikidest koosnev üha kasvav metropol.

Alpha 17 miljonit elanikku on aja jooksul segunenud. Nad on ühendanud oma anded, tehnoloogia ja ressursid kõigi hüvanguks. Kuid kahjuks ei ole kõigil samad eesmärgid. Tegutsema on asunud nähtamatud jõud, mis meie rassi suurde ohtu seavad.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Valerian ja tuhande planeedi linn

PostitusPostitas Ronet » 28. Juuli 2017, 20:18

Põmst nagu need Robert Rodriguezi tagahoovis filmitud koguperekad, ainult waaaaay suurema eelarvega. Miks Dane DeHaan Keanu Reevesi häälega oli? Ilgelt pikk film ka muidugi, aga kuna ma jumaldan Cara Delevingne'i soselust, oli kogemus suhteliselt talutav.

5/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Valerian ja tuhande planeedi linn

PostitusPostitas Kickflick » 29. Juuli 2017, 20:33

Ronet kirjutas:Miks Dane DeHaan Keanu Reevesi häälega oli?


Lol. Minu meelest ongi Dane'l selline hääl kogu aeg olnud, mis mulle isiklikult meeldib. Rõõm oli näha teda ka lõpuks hea tegelase rollis, kuigi mentally disturbed karakterid jäävad tema leivanumbriteks. Cara Delevingne sobis suurepäraselt tema partneriks. Nende suhte areng läbi pidevate jagelemiste olid muhedateks vahepaladeks. Üldse oli film visuaalselt ilus, lõbus ja kaasahaarav. Filmi algus tundus mulle pisut liiga kiirustav oma fantaasiarikkuses, kuid õnneks läks edasi pisut rahulikumaks. Kes teab, võib-olla olen ma liiga pikalt päikese käes olnud. Igatahes on see teine film, mille tõttu sel suvel olen viitsinud kinno ronida ja ei kahetsenud seda sugugi. (Y)
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3774
Liitunud: 29. Juuli 2009, 19:53
Asukoht: Tallinn

Re: Valerian ja tuhande planeedi linn

PostitusPostitas ruut » 01. August 2017, 13:15

Rämps on rämps.
Nannaa naa nanaa.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 990
Liitunud: 23. Mai 2009, 22:31

7/10

PostitusPostitas Ralf » 03. August 2017, 00:58

Rihanna kosmilise striptiisi peale pidin tõepoolest südameataki saama peaaegu. Peopesad läksid niiskeks ja silm ei seletanud... õrrrr...

Pilt

Anyway...

Polnud häda midagi. Film ei saanud päris õiget rütmi kätte ja tundus tsut pikavõitu (tähendab oligi pikavõitu, aga tundus veel pikem), kuid visuaalne külg oli igal juhul vapustav. Kogu eelarve paistis ekraanilt välja. Meeldis, et lugu oli aktiivne ja ei püsitud liiga kaua ühes ja samas keskkonnas. Ulmefilm nagu rootsi laud - muudkui serveeriti midagi uut ja meelierutavat. Kartsin, et terve film näeb välja nagu üks suur videomäng, aga maailm, kus kiiksuga seiklus hoogsalt kulges, mõjus üllatavalt usutavalt. Omaette saavutus, arvestades maailma mitmekesisust.

Lugu oli nagu ta oli - ei midagi katastroofilist, ei midagi tõeliselt meeldejäävat. Kiidan heaks, et film ei raisanud aga peategelaste põhjalikuma tutvustamise peale ja läks kohe actionisse sisse. Polnud need rõõsa näoga poiss ja plika nagunii sellised kujud, kelle elulugusid ma väga teada ihanuks. Hea mulje jättis ka tõsiasi, et kuigi lugu tegi igasugu mõttetuid kõrvalpõikeid (nagu see helendava meduusi jahtimine elukaid täis meres või isegi see Rihanna show), moodustus lõpuks täitsa kena tervik. Ja kiidan, et film ei lõppenud mingi massiivse pooletunnise lahinguga, mis oleks nagunii pannud haigutama ja kella piiluma.

Niisuguse eyecandy peale üles ehitatud ulmeka kohta igati okei, lausa nauditav.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 61 külalist

cron