Söögikohad

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 19. Märts 2016, 23:38

McDonald'si verivärske kevadekuulutaja ehk Clubhouse burger veiselihaga on täitsa asjalik uudistoode (saadaval ka kanaga variant) ja normaalse hinnaga pealekauba. Minu jaoks pisut suur isegi. Meeldib, et vahel tomatit, mis mu meelest burgerisse hiiglama hästi sobib, ja et sellesse pigistatud kaste pole pealetükkivalt vänge nagu nt Big Tastyl ja tollel Caesaril oli. Ega ta nii uhke muidugi pole nagu pildil, seda ei saa salata. Eriti mõnusad on aga uued kodused friikartulid, mis on paksemad kui nende tavalised friikartulid ja lõigatud koorimata kartulitest. Ei ole ka nii vastikult soolased, aga võib-olla sattus lihtsalt selline tagasihoidlikult maitsetatud ports. Täitsa okei partii ühesõnaga, nagu adi ütleks. Ei olegi kindel, kas neid nn koduseid friikartuleid saab iga einega või ainult Clubhouse'iga.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Jolt » 28. Juuli 2016, 17:20

Mul oli selle Clubhouse headuse määramisega umbes sama error, mis käivitub Ralfi linkile klõpsates. Ma ei leidnud üles, et mis otsast see hea oli. Sai oli, mõlemal korral kui seda sõin, ebameeldivalt kõva koorikuga ning mingit mahlasust andvat kastet nappis sellel samuti.
Aga olümpiamotiividega - but not really - burgeritest proovitud Rio oli täiesti asjalik. Näis olevat mingi sinihallitusjuustumaitselise kastmega ja kahe pihvi ning peekoniga. Kokkuvõttes igati mõnus kooslus.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2207
Liitunud: 12. Juuni 2007, 12:02

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 28. Juuli 2016, 17:27

Mul Rio on veel proovimata. Fänniburgerit uuesti ei prooviks (seened seal vahel on mõnusad, aga muna baasil tehtud kaste ei passi), Kreeka burger või nn Greek Mac on küll väga maitsev - nauditavalt õhuline ja kerge, pole sellist rasket tunnet sees pärast söömist. Kui käid McDonald'sis kas või paar korda kuus, siis tasub see McDonald'si app hankida, päris häid sooduspakkumisi seal.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 10. Detsember 2016, 16:46

Best pizza buffet

Palju tähelepanu äratanud koht, kus 10 euriku eest on võimalik süüa nii palju kui süda lustib.
Ehkki koha nimest võib jääda mulje, et pakutakse ainult pitsat, saab siin ka erinevaid kuumi suupisteid (kevadrullid, sibularõngad etc), suppi, salatit ning hiina toitu, aga see viimane võiks olemata olla, sest valik on nii piiratud (praegu on siin ainult nuudlid ning magushapu kana vms). Ses mõttes ei anna Mustika Keskuse söökla Aasia buffet'ga kuidagi võrrelda (viimane pea poole odavam ka).
Proovisin enamikke asju natuke ja toidu kvaliteet pole nii vilets kui osade Facebooki postitatud arvustuste põhjal järeldada võis. Pitsadel on, jah, kerge "mikrolaineahju mekk" küljes ning tugev ketšupi maitse, mis mind alati häirima kipub, aga päris sellist järeldust ei teeks, nagu tegemist oleks sügavkülmutatud pitsadega, mis kuskilt ahjust läbi käinud. Või noh - kui on, siis seda arvesse võttes igati normaalsed maitse poolest. Pitsasid on erinevaid ja kõik soojad-juustused. Võlus, et minu siinoleku aja käigus toodi salaamiga pitsat, mida sel hetkel ei olnud, kui ma pitsat taldrikule tõstsin. Ehk siis valik on ka suvaliselt muutuv. Krevettidega pitsat ei pakuta siin ilmselt üldse :vihane:
Friikartulid, sibularõngad jne aga ilmselgelt on sügavkülmast ja fritüürist läbi käinud. Mis mind ei häiri - head krõbedad vähemalt. See koht on õigupoolest hea valik, kui soov pikemalt istuda ühes kohas (nagu mina praegu arvutiga), sest maksad alguses oma 10 euri ära ja siis võid rahulikult võtta taldrikule nosimist. Siinkohal on ilmselgeks plussiks, et nii vesi kui karastusjoogid on hinna sees ja võtta võib piiramatus koguses, nii et kui soov passida siin tunnike või kaks, ei hakka kunagi janu. Kui piiramatult kohvi ka hinna sees oleks, rõõmustaksin kohe eriti, aga ei viitsi praegu uurima hakata. Iroonilisel kombel ei näe ma kuskil WC'd...
Paistab kohana, kus perekondadele meeldib söömas käia. Imestan, kas lastele on hind odavam. Enda lapsi sellisesse kohta ei tooks. Jääb mulje, et lapsed õgivad siin kahe suupoolega pitsat ning friikartuleid teadlikult koguses, mis neile meeldib. Ise pole sellise isuga, et pärast niisuguses kohas söömist tunneks, et 10 euri asjalikult kulutati sai, aga nagu mainitud -- kui soov pikemalt peatuda mingis söögikohas, siis saab siin hästi looderdada ja niisama sibularõngaid kastmega nosida vms. New York Pizzas on näiteks viletsam pitsa kui siin ning suur pitsa ja jook teevad kokku sama palju kui Best pizza buffet's lõputu õgimine. Siinkohal tooks välja, et kastmete valik on üllatavalt suur just salatiletis. Salatilett näeb okei välja, kuigi selgelt on anumatesse lihtsalt komponente konservidest ümber valatud. Esteetiliselt on Prisma salatibaar muuseas isegi kenam. Toiduvalikust midagi rabavat ette ei sattunud lõppkokkuvõttes, aga pakutavast kraamist saab arvestatava roa komplekteerida. Kartulite ja nuudlite kõrval võiks nad pakkuda ka tavalist keedetud riisi, millega siinne sealiha sobiks hästi. Võib-olla isegi on olemas kuskil - siin on tõesti nii, et isegi pärast põhjalikku uurimist avastad, et pakutakse asju, mida enne tähele ei pannud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 11. Jaanuar 2017, 04:24

Lihtsalt pean ütlema, et praegu McDonald'si menüüsse kuuluv Maestro burger on mitte lihtsalt parim burger, mida McDonald'sist saanud, vaid üks parimaid burgereid, mida üldse söönud. Ja seda ütleb inimene, kes muidu McDonald'si toitu just hämmastavaks ei pea (lihtsalt tarbitavaks).
Spoiler :
Pilt

Ma ei tea täpselt, kuidas McDonald's selle saavutas, aga liha on ebatavaliselt krõbe ja mahlane ning juust ebatavaliselt sulanud. Ja ülejäänud komponendid - tomat, lehtsalat, peekon, sibul - on ideaalselt valitud.

Kolmel korral söönud ja teisel korral tellisin puhtalt selle pärast, et kindlaks teha, kas see on tõesti nii hea kui esimesel korral tundus või olin ma lihtsalt söömise hetkel liimist lahti kuidagi. On jaa!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 05. Aprill 2017, 10:01

Maestro oli hea burks jaa. Oli täitsa pettumus kui see ära kadus.

Tartus:

Üldiselt see tase on enamus kohtades täpselt nii, kuidas jumal juhatab ja oleneb päevast. Võib minna väga hästi ja võib minna ka täpselt vastupidi. Siiamaani on kõige stabiilsemat head taset näitanud Vanemuise tänaval asuv Opera pitsa.

Üldiselt on teenindajate poolt palju lohakust, tähelepanematust: tellid üht asja, saad teise; maksma hakkad siis läheb mingi kepp lahti, et kus arvutis saab arvet väljastada. Ma usun, et kui kusagil peenemas euroopa linnas sellise tasemega kohad oleks ammu pankrotis. Nende õnneks vanakooli eestlane on kinnine ja pigem kannatab kui et võitleb, et saaks oma tahtmise.

Igav ei hakka!
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 08. Aprill 2017, 10:13

DaydreamDiamond kirjutas:Maestro oli hea burks jaa. Oli täitsa pettumus kui see ära kadus.

Nüüd on jälle tagasi:
Spoiler :
Pilt


Ühtlasi pakub McDonald's praegu särtsakaid kanatiibu. Head krõbedad, aga suts soolased mu jaoks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 07. Juuni 2017, 22:55

Täitsa positiivse mulje on jätnud KesKus, väike hubane burgerirestoran, mis asub täpselt seal, kus vanasti oli Söögiplats. Soovitan soojalt nende wrape. Kuue eurone ahjuliha wrap on parajalt suur ja mahlane, sees mõnus rebitud liha. Vahepeal ka eripakkumised, toit valmib ruttu ja teenindus sõbralik. Hiljuti unustasin rahakoti sinna ja nähti ikka palju vaeva, et ma selle ilusti tagasi saaks (helistati ja saadeti Facebookis sõnumeid). :irw:

Pilt
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Maik83 » 23. Juuni 2017, 12:00

Mustamäel, Mustika keskuses Chow King. Üks lempareid.

Algul käisin sealt kohvi kaasa ostmas - 1€ on väga konkurentsivõimeline hind kohvi kaasa ostmiseks. Teiste Mustika keskuse söögikohtadega võrreldes on ka kohvi maitselt üks parimaid.

Siis proovisin toite. Mõnnad. Leidsin 2014. aasta blogipostituse sama söögikoha teemal, ning midagi ei ole muutunud. :)
http://taavisimson.blogspot.com/2014/01 ... ingas.html
Maik83
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 3
Liitunud: 23. Juuni 2017, 11:52

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 23. Juuni 2017, 15:06

Chow Kingis käin aeg-ajalt söömas kevadrulle, meeldib eriti see lääge moosi moodi kaste millegipärast.
Oskad soovitada midagi head menüüst? Näiteks sellest krõbekanast ma väga vaimustunud ei ole. Kohvi kohta ei teadnud, aitäh vihje eest !

Ise käisin hiljuti kergelt kultusrestorani mulje jätnud Gotsus ja jäin rahule. Kui kell 18 istet võtsin, polnud saalis MITTE KEDAGI ja pool tundi hiljem rahvast täis. Weird! Asiaate (eeldatavalt korealasi?) oli väga palju, tekitas väga palju usaldust toidu suhtes. Natuke pettusin, et osad asjad menüüst olid parasjagu otsas, aga bibimbapi sain ilusti tellida ja mõnus oli. Nagu maitsete ja värvide plahvatus. Õhtusöögi kohta jäi natuke kergeks võib-olla (polnud söönud midagi päeva jooksul muidugi) ja hakkliha asemel oleks eelistanud terveid veiseliha tükke, aga väga mõnus roog. Ja nende koha peal valmistatud (?) tšillipasta andis sisemuses tunda veel tunde hiljem.

Aga alles üleeile sain väga toreda söögielamuse Nõmme pubis. Lihtsalt väga tore koht. Ülisõbralik teenindus, maitsev toit, mõistlikud hinnad ning võrratult rahulik atmosfäär.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Maik83 » 24. Juuni 2017, 16:13

Suppe ja sealihatoite olen Chow Kingis proovinud, kõik on head. Wrapiga tegelen järgmisel korral. (Y)
Sõbraliku teeninduse eest annan plusspunkte iga kord.
Maik83
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 3
Liitunud: 23. Juuni 2017, 11:52

Re: Söögikohad

PostitusPostitas MND » 04. November 2017, 19:14

Tallinnas on suhu saamiseks palju fantastilisi kohti. Paljud ettevõtted on tõesti head, mida nad teevad, üks populaarsemaid neist on sushiplaza, kuid arvan, et see sõltub suuresti teie isiklikest eelistustest. Igal ettevõttel on oma stiil, et serveerida roogasid, mõned soovivad muuta need vürtsemaks, veidi kuivaks. See sõltub suuresti teie maitsest. Ma soovitan väga külastada sushi tallinn - website oma ühe oma fav-kohtadest, nad teevad seda väga kiiresti ja suudavad jõuda oma kohale. Alati on värsked tooted ja neil on viisakad töötajad.
MND
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 1
Liitunud: 04. November 2017, 18:59

Re: Söögikohad

PostitusPostitas Ralf » 07. Jaanuar 2018, 11:10

Square Kebab
Korralik kebab, pole midagi öelda. Hinnad taskukohased. Damak Kebabiga võrreldes paremad friikartulid ning pita pehmem ja õhulisem.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Söögikohad

PostitusPostitas IlseV » 07. Jaanuar 2018, 21:59

RØST Rotermannis - teadsin, et nad küpsetasid Renardile veel enne oma koha avamist, aga nüüd on juba üle poole aasta pagarikoda avatud. Väga põhjamaine ja meenutab Göteborgi/Kopenhaageni väikseid kohvikuid.

Plussid:
- üks nendest kohtadest, kust saab sourdough leiba;
- avatud köök + sellega kaasnevad lõhnad = kogu aeg on huvitav!
- need kaneelisaiad
- decent kohv

Miinused - koht on päris pisike, nii et päris igal ajal sisse astudes lauda ei saa. Üksi töötamiseks aga päris mitu aknaäärset letikohta olemas, kuigi pistikupesade arvu ei taibanud kontrollida.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1816
Liitunud: 13. August 2008, 20:12

Eelmine

Mine Vaba teema

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

cron