Konkreetsema näitena ajas mind Sarah "see, et Zeke
transgender on, näitab, et ma nii palju arenenud" üsna närvi - kuidagi ebameeldiv teise probleemide enda omaks pööramine.
That being said, siis pole ma sugugi nii kindel kui Forza, et Zeke seda ise FTC-s jutuks poleks toonud, sest kahjuks tundub tõesti, et ilma surevate beebideta vms pole viimases
tribal'is midagi peale hakata. Fairplay vanaema nali hakkab selle mastaapse melodraama foonil juba täitsa hea tunduma.
Veidi muljeid hilisematest hooaegadest:
S27 - "Blood vs. Water" - Spoilerid: vesi võidab. Adekvaatne kokkuvõte:
S28 - "Cagayan" - Üks viimase aja paremaid hooaegu - huvitav
premise ja lisaks andis meile Tony, Spenceri, ja Kassi, kes ilmselt on mu jaoks kõige samastatavam tegelane "Survivori" ajaloos #ChaosJazz.
S29 - "San Juan del Sur" - Veidi talutavam kui eelmine "Blood vs. Water", sest 100% uus
cast tagas kõigile võrdsemad võimalused, aga üldiselt ikkagi tüütu. Loodan tõsiselt, et selle temaatikaga on nüüd ühel pool.
S30 - "Worlds Apart" - Polnud ei positiivsest ega negatiivsest küljest meeldejääv #MakeMericaGreatAgain
S31 - "Cambodia" - Üks parimaid hooaegu üldse mu meelest - pea kõik mängisid kõvasti ja veriselt ja
goat'e nagu väga polnud ([mingi hea nali selle kohta, et Forza arvates on Ozzy goat/]). Viimane
tribal jättis küll natuke halva maitse (
fuck beebid), aga üldiselt ikkagi kõva. Lootsin, et Wentworth jõuab lõppu, aga mis seal ikka.
S32 - "Kaôh Rōng" - Ei jõudnud oma eellase lati lähedalegi, täiesti mõttetu võitja ka.
S33 - "Millenials vs. Gen X" - Alguses oli päris õudne, sest vihkasin kogu seda
millenial'ite
tribe'i südamest, aga kui see "eehheee, #yolo" kommentaaride arv lõpuks vähenema hakkas ja mingid Figgyd ja Tay-Tayd välja läksid, oli juba täitsa vahva. Davidi metamorfoos Russell Hantziks oli ka omamoodi huvitav.
S34 - "Game Changers" - Jutumärgid täidavad siinkohal mitut eesmärki ehk krigistasin hambaid iga kord, kui Probst oma "
all time biggest game changers" jutuga pihta hakkas ja siis mingeid Halisid ja Sierrasid ja Calebeid näitas. Märgiline hooaeg selle poolest, et vist kunagi varem pole kõik vähegi huvitavamad tegelased nii kiiresti välja hääletatud. Malcolm läks koos mu südamega, nii et pärast seda enam olulist kurbust õnneks ei tundnud. Ei mäleta, millal viimati finaalis nii vähe hoolisin.
Loodetavasti on uues hooajas vähemalt mõni huvitav tegelane (ja kui ma ütlen "huvitav", siis ma mõtlen "huvitav", mitte "tüütu ekstsentrik", vt. Debbie).