Boss beebi

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Boss beebi

PostitusPostitas Ronet » 28. Märts 2017, 18:06

Boss beebi
The Boss Baby (2017)

DreamWorks Animation ja "Madagaskari" lavastaja tutvustavad maailmale üht iseäralikku beebit. Ta kannab ülikonda ja lipsu, räägib täiskasvanud mehe häälega ning mängib peaosa uues animakomöödias "Boss beebi".

Filmis näidatakse paljudele tuttavat segadust, mis kaasneb sellega, kui majja saabub uus beebi. Antud juhul läbi 7-aastase elava fantaasiaga Timi silmade. See sümpaatne, lõbus ja suure südamega tehtud lugu naerutab vaatajaid igas vanuses ning tuletab meelde, kui tähtis on perekond.

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Boss beebi

PostitusPostitas Ralf » 11. Veebruar 2018, 16:23

Tähelepanu, eriti vanemate tähelepanu, on lapsele oluline. Fundamentaalne on pidev kindlustunne, et maailma ei pea avastama üksinda, ja et sind kiidetakse saavutuste eest ning lohutatakse-hellitatakse, kui hoomamatu maailm tahab maha murda või keegi teeb haiget. Kadedustunne, mis tekib, kui perre tuleb uus väike laps ja tema kogu tähelepanu endale saab, võib olla raske, ja eks seda teemat DreamWorksi šedööver "The Boss Baby" avastada üritabki. Need, kes pole ainsad lapsed, tunnevad ootamatult tähelepanuta jäämise emotsiooni ära. Noh, mina küll mitte, kuigi 10-aastaselt venna sain, sest mulle ei pööratud enne ka tähelepanu... :irw: Paraku on filmil tugev perse lõhn küljes, ja mitte seepärast, et peategelasest beebi vahepeal kärtsu laseb. Nii tobeda ideega ei olegi vist võimalik normaalset ja mõistlikku süžeed välja mõelda. Mõjus kogu film jaburalt, tekitas ennekõike piinlikkust.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 52 külalist

cron