Nõustun Joltiga, 2016 huias näkku ikka oluliselt rohkemate asjade poolest kui kuulsuste surmad, nii et losti väide, et edaspidi läheb veel hullemaks, on pigem pessimism kui realism. Lisaks tuleks mainida, et traagilised on ikkagi noorte inimeste surmad ja siin on losti "lapsepõlvekuulsused saavad vanaks" loogika suht mõttetu, sest 60-aastane Carrie Fisher võinuks veel kahekümnegi aasta pärast elada. 2016 on ikkagi sittade kokkusattumuste aasta olnud, ma mingit pikaajalisemat trendi siin küll ei näe.
Mis konkreetsesse juhtumisse puutub, siis räigema mase hoidis minu jaoks ära see, et sain pärast südamerabanduse uudist end mentaalselt halvimaks ette valmistada. Täidan oma vaba aega väga tihti youtubest poolsuvaliste talk showde vaatamisega ja Carrie Fisher on siiralt üks naljakamaid inimesi, keda seeläbi kohanud olen. Üks stiilinäide:
https://www.youtube.com/watch?v=lZ97s396kb0 (pole küll talk show, aga siiski). Lisaks olen "Scream Queensi" abil tema tütresse armunud, nii et tunnen end mingil määral seotuna. Küll aga olen õnnelik selle üle, et VIII episood on juba purgis ning legendaarne Luke'i ja Leia taaskohtumine kõigi eelduste kohaselt filmitud. Ehk siis Carrie viimane kingitus oma lugematutele fännidele ootab alles ees.