Noh, These Silent Nights on oma kasutajanime igatahes hästi valinud, sest täna öösel käis ta jälle minu unenägudes kolamas. Nimelt avastasin (unes) üles ärgates, et These Silent Nights oli mu
uue teema alla teinud väga pika postituse. Esialgu olin rõõmus, et keegi vedu on võtnud, aga lugedes avastasin, et ta kirjutis koosnes täielikult mu avapostituse kirjavigade lahkamisest koos suure hulga silmapööritus-emoticonidega stiilis: "
õug - päriselt või?
". (Originaalne sõna oli vist "õun", kuigi ma pole päris kindel, kuidas see mu unenäopostituses mingi kontekstiga haakuma pidi). Veel kurvemaks muutis selle asjaolu tõsiasi, et teised foorumlased võtsid These Silent Nightsi parastamisest hoogsalt vedu ja varsti kujunes terve teema mu kirjaoskamatuse üle nalja viskamiseks.
Kui nüüd pisut freudistlikku lahkamist teha ja selle košmaari tagamaid otsida, siis võivad põhjuste hulka kuuluda näiteks see, et tegin eile öösel enne magama jäämist arvuti 3 korda uuesti lahti, sest mõttes oma postitust üle korrates avastasin iga kord mõne uue vea. Lisaks võis õli tulle valada
selle artikli kommentaariumi lugemine, mille põhiline arutelu tundus olevat koondunud pealkirjas olnud õigekirjavea ümber. Iseenesest tore, kui inimesed grammatika osas täiesti alla andnud pole, aga veel toredam oleks, kui nad teiste eksimustele tähelepanu juhtimise ajal ise viit uut ei teeks.
Kui nüüd unenägude juurde tagasi tulla, siis üleeile nägin unes, et sõitsin koos Leveliga jalgrattaga ja vahepeal näitas Audrey meile kuskil mingit käsitsi kirjutatud vihikut ja ütles, et tal on nüüd suur töö valmis saanud. Lähemal inspektsioonil selgus, et vihiku sisu moodustasid erinevate kodumasinate kasutusjuhendid, kõige viimane sissekanne oli näiteks tolmuimejast.