Esialgu laupäeva õhtule planeeritud viktoriin sai korraldatud spontaanse käitumise tulemusena (ja massilisiselt nukrate kassisilmade tõttu) reede õhtul, millest arvestatav osa inimesi jäid ilma. Tehniliste probleemide tõttu läks kaua aega, et viktoriin käima saada (süüdistan sitta läpakat seal!), seega tänan inimesi kannatlikkuse eest. Neil, kes jäid ilma ja sooviksid proovida mu viktoriini - link on
siin*. Seal on nii PPT kui ka videofailid - kõigepealt proovige PPT'd, kas töötab korralikult. Sealne läpakas ei suutnud PPT's neid videofaile välja mängida. Kui mitte, siis hakake lihtsalt ükshaaval videoklippe järjest läbi vaatama numbrist 1 kuni 20. Idee on ära arvata sõna(d), mis on klipis heliefektiga (ja pildiga kaetud) peidetud. Kaustas "Vastused" on toored videoklipid. Viktoriini koostamisel oli arvestatud Kadi-olli ja Rasmuse viktoriinidega ja tegin selle viie-seitsme küsimuse võrra lühemaks. Aga mis siin ikka. Kui teie arvutid suudavad normaalselt välja mängida PPT'd, siis selle lõpus on boonusküsimus, mis oleks andnud 0,5 lisapunkti.
Vaatamata küllaltki kehvale ilmale ja enamasti siseruumides olemisele oli tegemist väga hea kokkutulekuga. Erinevalt eelmistest kokkutulekutest sai seekord rohkem aega pühendatud inimestega suhtlemisel ja nendega koos aega veetmisel, mis on üsna hea märk. Igaks juhuks võtsin kaasa raamatu "Harry Potter and the Cursed Child," et seda lugeda rahulikemal momentidel, kuid mida ei puudutanud kordagi siis. Da parim burks EVÄR, tänan seegi kord väga hea toidu ja kohvi eest, "Üksindusfilm 2"!!!, suurepärane saun, King of Tokyo lauamäng on nii äge (v-b sebin endale selle), ühtegi filmi ei näinud korralikult algusest lõpuni. Kuigi kohale jõudes olin kergelt dumbfounded, miks suurest portsust filmivalikust te pidite just "Mean Girlsi" ette võtma - kohe enne viktoriini.
"Shiet," ütlesin mina omaendale. Jätkasime iga-aastasest traditsiooni kokkutuleku viimasel õhtul kl 2 mängida "Cards Against Humanity"t, millega saime teada, et adil on uskumatult ülinakkav naer ja naersin seetõttu niivõrd laua alla, et pisarad tulid silma. "Getting drunk from mouthwash."

Viktoriinid olid ka täitsa toredad, kuigi ilma auhindadeta (tekitas efekti, et panuseid ei olegi ja võidujooksu parimate auhindade nimel ka mitte) ja seriaaliviktoriinis keskenduti liiga palju vanadele asjadele - hui keskmine vaataja teab 60ndate lõpus eetris olnud haiglaseepi. Aga see on kõigest minu arvamus.
Mul on siiralt hea meel, et vaatamata vägagi süngele ja halvaendelisele kokkutuleku eelsele olustikele läks üritus korda, et sai toredalt lõõgastuda üks nädalavahetus, et sai näha nii palju tuttavaid nägusid (ja ka
uusi) ning sellele tuginedes ning siira naeratusega nädalavahetusele tagasi mõeldes leian, et võiksime kõik õppida viimastest nädalatest seda, et ei ole mõtet virtuaalruumis aset leidnud probleeme reaalsesse maailma endaga kaasa tuua. Hoiame Interneti palun edasipidi ka puuris, eks ole.

Sest kõik see suurepärane aeg oli seda väärt.
edit: uuendasin linki, kuna Dropbox piirab bandwidthi asjade jagamisel ja kui traffic'it liiga palju, bännitakse üldse failide jagamine ära terveks ööpäevaks.