Warcraft: Algus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Warcraft: Algus

PostitusPostitas Ronet » 31. Mai 2016, 13:51

Warcraft: Algus
Warcraft (2016)

"Warcraft: Algus" on populaarsel samanimelisel arvutimängul põhinev eriefektiderohke võimas fantaasiaseiklus kahe väga erineva maailma ja rassi vahelisest vastasseisust.

Azerothi rahuarmastav ja üllameelne kuningriik satub sõja seisukorda kui algab hiiglaslike orkide invasioon. Nimelt on nende hambuliste rohekate sõjardite oma valdused hävinenud ning orkirahvas vajab uut elupaika. Kahe eri dimensioonis asuva maailma vahel avatakse salakavalate maagiliste jõudude poolt portaal ning omaenese häda ja hävingu eest põgenevad vihased orkid valguvad surma külvates inimeste maadele. Ent ometi pole asjalood sugugi nii mustvalged nagu pealtnäha paistab - kes suretas välja orkide maad ja metsad, mis on selle sepitsuse tegelik eesmärk ning kuidas teha vahet tõeliste vaenlaste ja potentsiaalsete liitlaste vahel? Konflikti arenedes kerkivad kahest vastasleerist esile kangelased, kelle õlule langeb kummagi rahva saatuse määramise ränkraske ja valus koorem. Nii algab suurejooneline Warcrafti saaga, mis jutustab meeletust võimuihast ja kibedatest eneseohverdustest. See on lugu sõjast, millel on palju eri palgeid ning kus igal tegelasel on võitlemiseks omad sügavad põhjused.

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Warcraft: Algus

PostitusPostitas Rasmus » 06. August 2016, 17:24

Hmm, olen seda kuidagi kommenteerida unustanud. Eks ta muidugi kohutav film oli, aga vähemalt tuleb veel paar järge, nii et halvim on alles ees! Ei soovitaks mitte kellelegi ja ühtegi mainitud järgedest vaadata ei kavatse.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

3/10

PostitusPostitas Ralf » 06. August 2016, 23:11

Ma ka unustanud!

Üks selle aasta suuremaid ebaõnnestumisi. Nagu tõesti jälgiks värvi kuivamist. Ei ole isegi sellisel "loll b-film" tasandil lahe nagu "Gods of Egypt". Tõesti üritasin leida sealt midagigi, mis meeldiks, aga ei õnnestunud. Osadele "Warcrafti" fännidele jälle läks korda, olen internetis ringi vaadates märganud. Järgede osas nii kindel poleks, olgugi et film on Hiinas korralikult kassat teinud. "Terminator Genisys" tegi ka ja minu arusaamist mööda sellele lisa ei plaanita praegu.

ARVUSTUS
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Warcraft: Algus

PostitusPostitas Cochrane » 01. Juuni 2017, 16:18

Mu kogemus oli eelnevatest sootuks teine ja leidsin, et tegu on täitsa lõbusa meele lautusega. Ilmselgelt ei midagi sügavat, kuid videomängude adaptsioonidest kindlasti üks paremate hulgast. 7/10

Pikemalt blogis
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 63 külalist