Kahjuks pole kõiki mänge näinud. Mõningad mängud olen vaadanud ära tagantjärgi.
Türgi – Horvaatia 0:1 Ilus värav.
Poola – Põhja-Iirimaa 1:0 Kena värav.
Saksamaa – Ukraina 2:0 Üks lemmikumaid mänge. Sakslaste teine värav.
Hispaania – Tšehhi 1:0 Kuradi kaua võttis aega, aga said oma värava kätte lõpuks.
Iirimaa – Rootsi 1-1 Üllatus, et Iiri lõi esimese värava ja et teise värava lõid ka nemad.
Belgia – Itaalia 0:2 Üks nendest mängudest mille puhul lemmik puudus.
Austria – Ungari 0:2 II värav oli hea.
Portugal – Island 1:1 Kahju, et viiki mäng jäi, aga olen rõõmus, et Nani lõi värava. Elukaaslane ütles, et ma pole teiste mängude ajal nii elevil olnud kui selle mängu ajal.
Venemaa – Slovakkia 1:2 Slovakkia II värav läheb minu lemmikute hulka. Posti ja väravasse.
Rumeenia – Šveits 1:1 Äge värav Šveitsit
Prantsusmaa – Albaania 2:0 Kus läks alles aega enne kui skooriti. Payet !!
Inglismaa – Wales 2:1 Ilus värav Walesilt. Kahju, et mängu kaotasid. Inglismaa väravad kobad.
Ukraina – Põhja-Iirimaa 0:2 Oleks arvanud, et Ukraina võidab.
Saksamaa – Poola 0:0 Üllatav lõpptulemus.
Itaalia – Rootsi 1:0 Taaskord mäng kus I värav lüüakse mängu lõpus. Valus kaotus vastasele.
Belgia – Iirimaa 3:0
Island – Ungari 1:1
Portugal – Austria 0:0 Jummel see mäng pani alles vanduma. Nii palju väravavõimalusi Portugalil ja no see penalti..
Šveits – Prantsusmaa 0:0 Lugesin, et mitmed särgid rebenesid mängus. Otsustasin sellel põhjusel mängu tagantjärgi ära vaadata.

Fun.
Rumeenia – Albaania 0:1Slovakkia – Inglismaa 0:0 Venemaa – Wales 0:3 GO WALES! Superhea tulemus. Teine värav ajas naerma. Suck it, Russia!
Põhja-Iirimaa – Saksamaa 0:1 Ainult 1 värav Saksamaalt..asi seegi.
Ukraina – Poola 0:1
Horvaatia – Hispaania 2:1
Tšehhi – Türgi 0:2Island – Austria 2:1 Islandi II värav mängu lõpus... Mängijate ja fännide emotsioonid..
Rootsi – Belgia 0:1 Väga ilus värav.
Itaalia – Iirimaa 0:1 Mis mõttes Iirimaa võitis?
Šveits – Poola 1:1 (4:5) Esimene kaheksandikfinaali mäng ja kohe penaltide peale. Kahju möödalööjast. Shaqiri värav jääb üheks mu lemmikumaiks sellelt turniirilt.
Wales – Põhja-Iirimaa 1:0 Nõrk mäng Walesilt. Ei suudetud skoorida..
Horvaatia – Portugal 0:1 Uni tuli peale. Andis alles väravat oodata..lisaaja lõpus. Horvaatiast kahju, väärisid võitu. Aga #teamportugal! Võit on võit. Ükskõik kui kesiselt mängitakse. Viimased 30 minti (lisaaeg) olid kõige huvitavamad.
Mulle meeldivad sellised momendid / väravad kus vahetusmees tuleb mängu ja lööb (kiiresti) värava.
Prantsusmaa – Iirimaa 2:1Saksamaa – Slovakkia 3:0 Väledad sakslased. Kolmas värav oli äge.
Ungari – Belgia 0:4 Ungari eelnevates mängudes head mängu näidanud, aga selles mängus..kahju.
Ilus kolmas värav.
Itaalia – Hispaania 2:0 I värav..wtf. Masendav.
Inglismaa – Island 1:2 Milline saavutus Islandile. Tiisleri reaktsioon - Hindamatu.