Pildid seriaalidest
ModeraatorCOLON Meeskond
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
Re: Pildid seriaalidest
"Roadies", sest sa pole ühtegi teist seriaali näinud?
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- AsukohtCOLON Tallinn
Hea seriaal, mida keegi ei vaata. Enda süü, kui ei tea, sest olen kõigile soovitanud (kõik = {Soprano, Level, Forzelius}).
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- AsukohtCOLON Tallinn
JeeSoprano kirjutasCOLONHorace and Pete
Tüng.Forzelius kirjutasCOLONTüng? või kas tõesti Louie?
Better Thingsi tiiserist vms?
Võime teha samasuguse diili nagu sa Rassu ja Buffyga tegid. Nt ma hakkan Horace ja Pete'i vaatama ning sina iZombie't, sobib?JazZ- kirjutasCOLONHea seriaal, mida keegi ei vaata. Enda süü, kui ei tea, sest olen kõigile soovitanud (kõik = {Soprano, Level, Forzelius}).
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Jep https://www.youtube.com/watch?v=ltd48pTkrzcRonet kirjutasCOLONBetter Thingsi tiiserist vms?
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- AsukohtCOLON Tallinn
Arvestades et Rassu vaatas "Buffy" lõpuni ja mina tema asju mitte, siis oleks seesugune leping üsnagi soodne.Ronet kirjutasCOLONVõime teha samasuguse diili nagu sa Rassu ja Buffyga tegid. Nt ma hakkan Horace ja Pete'i vaatama ning sina iZombie't, sobib?JazZ- kirjutasCOLONHea seriaal, mida keegi ei vaata. Enda süü, kui ei tea, sest olen kõigile soovitanud (kõik = {Soprano, Level, Forzelius}).