Ma olen see kevad palju käinud Draamateatris ning kolm näitlejat on mind üllatanud, eriti Hendrik Toompere Jr (kas Hendrik Toompere Jr, peaks Hendrik Toompereks kutsutama, see on suht segadust tekitav, ajakirjanduses on Hendrik Toompere, aga Draamateatri kodulehel Hendrik Toompere Jr) rolliga Mihhail Bulgakov lavastuses
''Boulgakoff'', see näidend on minu lemmik selle hooaja näidend, laupäeval lähen teist Hendrik Toompere Jr lavastust vaatama
Marquis d'Artiste, mis on muideks tema poja lavastus. ''Boulgakoff''is kuulsin esimest korda erinevaid värve Hendrik Toompere Jr hääles, kuigi olin enne telekas ka näinud Hendrik Toompere Jr, et seega võib öelda, et selle kevade kõige suurem üllataja minu jaoks oli Hendrik Toompere Jr.
Jan Uuspõld meeldib mulle teatris palju rohkem, ei meeldi teda eriti lolli mängijana vaadata, tõsiseid rollid meeldivad rohkem.
Raimo Pass on mulle ka teatris meeldima hakkanud, enne olin teda ainult ''Kodu keset linna'' prükkarina näinud.
Üks noor näitleja on teatris käies ka hakkanud meeldima Hendrik Toompere Jr Jr ning Marta Laan teeb sama häid rolle teatris kui ''Kodu keset linna''.
Minu arust kõige rohkem näitlejatest on muutunud Maria Klenskaja, et viimati noorena nägin teda seriaalis ''V.E.R.I'' ning siis nägin teda alles 2010.aastal seriaalis ''Kättemaksukontor'' ning see kevad lavastustest
''Augustikuu'',
''Hiilgav'',
''Viies kolonn'' ja
''Lekrüübe''. Minu arust ei ole Maria Klenskaja enam nii huvitav vaadata ja kuidagi liiga tõsised ja jamad rollid on tal, kuigi mängib rolle hästi, aga vahelduseks tahaks teda ka heatujulisema tegelaskujuna näha.