X-Mehed: Apokalüpsis

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

X-Mehed: Apokalüpsis

PostitusPostitas Ronet » 24. Aprill 2016, 17:57

X-Mehed: Apokalüpsis
X-Men: Apocalypse (2016)

Alates tsivilisatsiooni sünnist kummardati teda kui jumalat. Apokalüpsis (Oscar Isaac), esimene ja võimsaim mutant Marveli X-meeste universumis, omandas paljude teiste mutantide võimed ja jõu, muutudes surematuks ja võitmatuks. Ärgates tuhandeid aastaid hiljem, on ta pettunud maailmas, mis teda ees ootab. Apokalüpsis värvab rühma võimsaid mutante, kelle hulka kuulub ka julguse kaotanud Magneto (Michael Fassbender), et inimkond minema pühkida ning luua uus maailm, mille üle valitseks tema ise. Kaalul on terve universumi saatus ning Mystique (Jennifer Lawrence) ja Professor X (James McAvoy) peavad juhtima noorte X-meeste meeskonda, et peatada oma võimsaim vastane ning päästa inimkond kindlast hävingust.

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: X-Mehed: Apokalüpsis

PostitusPostitas Forzelius » 24. Mai 2016, 11:12

Meh.
Spoiler :
Quicksilver tho (Y)
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: X-Mehed: Apokalüpsis

PostitusPostitas Kadii » 25. Mai 2016, 13:31

Kui Ralf nüüd oma blogiarvustuse lingiks, siis ma ütleks, et ma isegi keskmisest suuremas ulatuses nõustun temaga.

Spoiler :
Aapo ja tema tiimi kohapealt tõesti, et nad nägid natuke kuidagi mannetud ja naeruväärsed välja. Leidsin ennast mõttelt, et kui peaksin mutant olema ning nende tiimi kuuluma, siis mul oleks ikka eriti kurb seal olla, sest nalja need mehed küll ilmselt ei oska teha. (Kusjuures päris äge oleks näha pahalaste tiimi, kus peapahalasel ei ole palk nii sügaval soolestikus ning ta võtaks oma maailmavallutust natuke lõbusamalt (siinkohal mõistsin, et tegemist peaks ilmselt täieliku psühhopaadiga a la Jokker ja (uus) Luthor). Aga äkki Suicide Squad siis?).
Ja jah, tõesti, nii hävitamatu mutandi kohta läks ta päris kergelt, tho see kihtide põlemine oli äge. Seda ajuspooides suuremaks minemist oleks võinud rohkem olla, eriti kuna koomiksis oligi ta ju teistest ikka korralikult suurem (God of Egypt, lol) ning Singer selle paisumisega seda tasakaalustada üritaski.
Tahaks pahalast, kes on karismaatiline ja teadlik oma võimest surra ning kes kasutab ära seda teadmist, mõeldes endale mingeid nippe, et mitte surra (siinkohal mõistsin, et ma vist räägin Voldemortist).
Magneto oli minu arust natuke liiga vähe butthurt, arvestades, kui palju ta kaotas ja üleüldse liitus Aapoga natuke liiga kergelt, aga see pidi ilmselt näitama, kui alla andnud ta oma eluga (ja teistega) oli. Ja ta inglise keelele üleminek oli ikka väga puine, ma täiega tahtsin, et ta jääkski poola keeles rääkima.
Nõustun ka Quicksilveri stseeniga. Muidugi see oli vahva ja naljakas nagu QSle kohane, aga jättis mulle ka natuke sellise kergema vastupanuteed mineku mõru maigu suhu. Et eelmises tehti midagi, mis rahvale meeletult peale läks, teeme siis täpselt sama asja veel korra. Ja no kurat, maailma heaolu sõltub sellest, et sa ütleks inimesele, et ta on su isa ja ta ikka ei teinud seda. See igasugune vanemateteema hakkab sama tüütuks muutuma, kui suured võitmatud pahalsed.

Aga üleüldiselt ma ikkagi ütleks, et mulle ikka täitsa meeldis. (Uuemad) X-Men'id on Batmani kõrval teine lemmik koomiksisaaga, just oma pigem süngema olustiku pärast. Isegi piisavalt, et kui ma peaks püssisihikul valima CA:CWi ja Aapo vahel, siis võtaksin viimase.

7/10 (tegelt tahaks 7,5/10, aga IMdB ei luba).
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 452
Liitunud: 03. Juuni 2010, 19:58

6/10

PostitusPostitas Ralf » 25. Mai 2016, 14:11

Eks ma siis lingi :irw:

ARVUSTUS
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: X-Mehed: Apokalüpsis

PostitusPostitas Soprano » 26. Mai 2016, 03:31

Kopeerin esmalt lõigu oma X-Men: Days of Future Past postitusest, mis vastab kahjuks ikka tõele:

Soprano kirjutas:
Spoiler :
Üks asi, mis aga mind häirima jäi, oli Magneto "olen-kord-hea-siis-jälle-paha" maailmavaade. Nad on Xavier'ga küll head vastandid, aga Magneto ebaselged motiivid muutuvad järjest tüütumaks. Otsusta ära juba, kes või mis sa oled...

Spoiler :
Siin filmis oli Magnetol küll reaalne põhjus, miks ta jälle dark side'i valis, aga lõpuks heade poolele üleminek oli sama läbinähtav kui puhtaks pestud aken. Kurat ta pendeldab kogu aeg edasi-tagasi! Nad on üritanud Magnetost teha "halli" tegelast, kes pole otseselt ei hea ega paha, vaid midagi vahepealset, aga see ei muuda karakterit huvitavaks või dimensionaalseks. Ta on olnud selline ei liha ega kala just uutes X-Men'i filmides, sest Ian McKellen'ina oli ta selgelt ühel poolel nii palju kui mäletan.

See seeria hakkab omaenda raskuse all kokku varisema nagu püramiid filmi alguses. Mutantide võimed ja tuim action on rohkem esiplaanil kui tegelaste tegelikud motiivid või kaasahaarav sisu. Apo elu ja tegemised jäid ka kuidagi igavaks. Quicksilver tekitas jah korraks elevust nagu eelmises filmis. Kolmest viimasest X-Men'i filmist siiski selgelt nõrgim.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: X-Mehed: Apokalüpsis

PostitusPostitas Cochrane » 01. Juuni 2016, 18:46

Polnud kahjuks tõesti midagi erilist. Kena märul, kuid toimuvast ei hoolinud. Üks lühem film Quicksilveriga kuluks turgutamiseks ära küll.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17

Re: X-Mehed: Apokalüpsis

PostitusPostitas mjölnir » 22. August 2016, 01:35

Kas see on nüüd lõpp?
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Kasutaja avatar
mjölnir
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 79
Liitunud: 29. November 2015, 22:08
Asukoht: Avengers


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 30 külalist

cron