Hmm, võimalik, et vihjete jagamiseks on veel liiga vara, aga tegin last.fmis pisut jälitustööd ja tundub, et küsitud lugu pole sugugi nii populaarne kui esialgu arvasin, olgugi et see on hiljuti kõlanud ühes seriaalis (mida kurvastaval kombel siit foorumist vist ainult mina näinud olen) ja lisaks suuremat reklaami saanud ka tänu ühele läänepoolsemale poliitikule.
Kuigi last.fm ei pruugi päris adekvaatset ülevaadet anda, siis puhtalt selle põhjal oleks loo õigesti arvamise oddsid umbes sellised:

Kuigi otsitava loo esindatus filmiveeblaste
tracklist'ides oli suhteliselt kasin, siis olid vast pea kõik, kelle profiilil ma luureretkel käisin, kuulanud kõnelause esitaja kõige populaarsemat lugu, mille menu on viimasel ajal tõusnud ühe linateose ebaõnnestumise tõttu. Huvitaval kombel oli nii IlseV kui ka Jolti kuulamistabelis antud esitaja ainsaks esindajaks hoopis kolmas lugu, mis minu teada ei kuulu otseselt isegi artisti kuulsamate teoste hulka. Teeksin julge pakkumise, et mõlema foorumlase puhul võis selle laulu statistikasse sattumise põhjuseks olla üks film.
Nonii, ehk suutsin kõik piisavalt segaseks ajada, et mäng lähimaks paariks nädalaks seisma jätta.