Spoiler :
Ootan huviga Snyderi R-rated versiooni, mis kuulduste kohaselt vähemalt pooltunni jagu pikem peaks olema. Montaaži hüplikkuse järgi hinnates võiks välja jäetud materjali küllaga olla.
7/10
Moderaator: Meeskond
Rassu kirjutas:Noh, teisel vaatamisel oli igatahes parem. Teadsin, mida oodata ja jälgida, ja võiks vist isegi öelda, et sain nüüd sisust aru. Kui Doomsday osa poleks, siis julgeksin heaks filmiks nimetada - praegusel kujul on lihtsalt meelelahutuslik segadus. See Nolani triloogia stiilis lugu, mis sinna sisse peidetud on, on tõsiselt korralik, ja mul on väga kahju, et seda eraldi filmiks ei tehtud. Üleüldse veider valik "Batman v Superman" ja "Justice League" enne stand-alone filme ära teha - Marveli loogika töötas selles mõttes paremini. Poleks olnud vaja niimoodi kiirustada. Saan aru, et Justice League = raha, aga see universum laguneb lihtsalt koost, kui buildupist nii kiiresti üle hüpatakse. "Batman v Supermani" oleks võinud vabalt kolmeks kahetunniseks filmiks jagada - tulemus olnuks parem ja sisu jäänuks ülegi.Spoiler :
Ootan huviga Snyderi R-rated versiooni, mis kuulduste kohaselt vähemalt pooltunni jagu pikem peaks olema. Montaaži hüplikkuse järgi hinnates võiks välja jäetud materjali küllaga olla.
7/10
ruut kirjutas:Iseenesest väga ilus film ja adekvaatne kaameratöö, Afflecki Batman oli suht cool...aga kõik tegelased jäid niivõrd võõraks, et neist oli raske hoolida
Level kirjutas:DC/WB lõpubossid peavad mingi tarkade klubi kokku kutsuma ja oma tulevikuplaanid hoolikalt uuesti üle vaatama. Snyder ei jaga biiti üldse. Vaadaku kasvõi oma animatsiooni osakonda, seal on üksjagu palju häid joonisfilme. Miks ei võiks nendest šnitti võtta?
lostinthemist kirjutas:Mind alati häiris inimeste vingumine "Man of Steeli" viimase kolmandiku kallal, kus terve linn tehti maatasa. Cmon, see oli ju nii fking awesome. Õnneks tänu "Batman vs Supermani" filmile on see jõhker lammutamine nüüd õigustatud (ma olen suhtkoht kindel, et Snyder oli seda algusest peale planeerinud ja kui see tõesti nii on, siis tegemist on geniaalse lükkega) ja need vingujad peaksid nüüd vait olema.
lostinthemist kirjutas:Miskipärast meenub siin kirjutades "The Hobbit: The Battle of the Five Armies," kus vaatamise ajal tundsin, et filmist on välja jäetud suur hulk stseene ja see mõjub filmile pigem negatiivselt. Minu kahtlused osutusid tõeks, kui sai ära vaadatud pikendatud filmiversioon, mis oli tunduvalt tervilikum filmikogemus. Täpselt sama tunnen hetkel "Batman vs. Superman: Dawn of Justice"i kohta, et filmist oleks nagu ilmselgelt puudu ligi poole tunni jagu stseene ning olen kindel, et pikendatud filmiversioon sulataks senise kaootilise ja mittekoherentse märksa sujuvamaks teoseks.
Seega jään lavastaja versiooni huviga ootama.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist