Tehniliselt suht suurepärane, aga kiskus aeg-ajalt monotoonseks. Napp kestusaeg küll, aga ikkagi hakatakse mingil hetkel iseennast kordama ja kuna "Cloverfield" on nii tegevustepõhine film, siis hakkab sellistel hetkedel lihtsalt igav. Muidu võiks säärases olukorras tegelastele loota, aga noh, tugevate karakterite poolest "Cloverfield" ilmselgelt ei hiilga. Pinge loomine tuleb päris hästi välja, aga see nullitakse lõpuks ikkagi ära, kuna keegi on arvanud, et oleks tark mõte koletist oma täies hiilguses näidata. Koletise disain oli ka suht kole.
Värisev kaamera häiris samuti, aga see on juba isiklikum probleem. "Paranormal Activity" ja teised taolised teosed on found footage'i suhtes nii tugeva antipaatia tekitanud, et tunnen isegi piraatkoopiat vaadates, kuidas mu taskust selle säästustiiliga raha varastatakse.
Goddard, Reeves ja Abrams on kõik oluliselt paremaid filme teinud. Megan Foxi pärast tasub ikkagi vaadata.
Ralf kirjutas:Muuseas, kas ma olen ainus, kelle meelest CGI oli 25 miljoni dollarilise eelarve kohta suurepärane?
Aamen.