Noorus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Noorus

PostitusPostitas Ronet » 04. August 2015, 16:03

Noorus
Youth (2015)

Kaks vana sõpra (Michael Caine ja Harvey Keitel) puhkavad Šveitsi Alpides ja mõlgutavad mõtteid mineviku ja oleviku, maailma ilu ja absurdsuse üle.

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Noorus

PostitusPostitas rauls » 17. November 2015, 23:15

See film on absoluutselt minu teetass. Meeldis rohkem kui Sorrentino eelmine töö - suurepärane "La grande bellezza" (8,5/10). Visuaalselt üks kaunemaid filme, mida viimastel aastatel olen näinud. Kaameratöö on hämmastavalt lummav. Üks vingemaid kohti on mõnusa irooniaga tehtud visioon Paloma Faithi muusikavideost "Can't Rely on You". Taustamussiga on üldse kümnesse pandud. Filmi sisu läks mulle väga korda. Kogu see igatsuse teema ja eneseiroonia, aga ka kommertsi pilavad naljad ning filmiteemalised vestlused (tegelaste seas on ju nii tuntud lavastaja kui ka tuntud näitleja) moodustasid huviküllase kompoti minu jaoks. Sorrentino on filmi sisse pannud palju nutikaid mõttepärle. Näiteks stseen, kus peategelane dirigeerib lehmakarja või stseen, kus lavastaja näeb kõiki oma filmide naispeategelasi - ega neid olukordi pole mõtet rohkem kirjeldada, seda peab ikka ise nägema. Film on intelligentne ning samas parajalt humoorikas. Kuulsad (kvaliteet)näitlejad Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano ja Jane Fonda teevad kõik suurepärased rollid, et kohe nauding oli neid jälgida. Siiani parim 2015. aasta film, mida näinud olen.

10/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4385
Liitunud: 27. August 2008, 23:34

Re: Noorus

PostitusPostitas LiveForThis » 04. Aprill 2016, 22:01

Kuna rauls tahtis väga, et ma seda filmi kommenteeriks, siis siin ma nüüd olen. Ja ka seetõttu, et Rassu, nagu üks tõeline FV-lane, andis mulle eraviisiliselt teada, et FV vajab minu väiksemapoolset panust (Y)

Aga jah. Nägin seda filmi kui see meie kinodes veel jooksis ja noh, ma ei teagi, kas ma olen kuidagi eriti vanaks, emotsionaalseks ja härdameelseks muutunud, aga vaatamata oma mõningasele lihtsakoelisusele läks see film mulle väga hinge. Ühel hetkel viis see mahe lugu mind isegi pisikeste pisarateni. Eelmise aasta üks parimaid filme.

5/5
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 64 külalist