Johnny Depp

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 23:34

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 12. Juuli 2006, 23:35

ei ole olemas minulikku irooniat.Irooni on universaalne asi..spetsiaalne sõnastus,millest saab aru iga inimene.ning "julgesid oletada" ei omanud iroonia maiku.Kui just sinu kaitseks ei hakka inimesed siin väitma,et tegu oli irooniaga.Kui aga ei hakka,siis nemad seda ka ei näe.

Tõesti? Iroonial on konkreetne tähendus, kuid erinevatel inimestel on erinevad "moodused" ironiseerimiseks. Iga inimene ei saa irooniast aru :!: Tsiisas küll, sama hästi võiks öelda, et iga inimene saab naljast aru. Miks peakski keegi keset seda tobedust sisse kargama ja sulle tõestama hakkama, et see oli iroonia. Kogu see tekst helistamise suhtes oli iroonia. Ma ironiseerisin sinu üle.
Pole minu probleem, kui see sinu jaoks iroonia pole.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 23:40

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 23:44

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 13. Juuli 2006, 08:59

V kirjutas:
Weirdo kirjutas:
ei olnud siin mingt irooniat algselt ja sa tead seda.

Täitsa lõpp...IRW! Sinul on ehk teistsugune arvamus irooniast, kuid võin öelda, et see oli iroonia. Minulik iroonia. Ja kahjuks ma tõesti ei tea, et ma seda tean. Ilmselt tead sina paremini, mis mina mõtlen millegagi. :lol:
ei ole olemas minulikku irooniat.Irooni on universaalne asi..spetsiaalne sõnastus,millest saab aru iga inimene

ei pruugi nii olla....vahel peab selleks vastav irooniline hääletoon ka juures olema...sest paljat lugedes ei pruugi aru saada.....
Kui ma ütlen et Jänes on nii armas...siis sa loed seda kui et see inimene on looma sõber....aga vaata kui paned sinna veel iroonilise tooni, siis saab aru et tegu oli irooniaga.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Priit » 13. Juuli 2006, 11:50

Foorumis suht raske irooniat väljendada imo, lugedes võib üldse teistmoodi lausest aru saada!
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 13. Juuli 2006, 12:14

Priit kirjutas:Foorumis suht raske irooniat väljendada imo, lugedes võib üldse teistmoodi lausest aru saada!

no seda minagi!!
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Nups » 13. Juuli 2006, 12:24

JigSaw kirjutas:Johnny Depp pole ühtegi oma filmi näinud(seal kus ta näidelnud on).Ei tea, kas ta ise ka teab, kui hea näileja ta on :)

Muidugi ta on näinud enda filme. Olen lugenud küll artikkleid selle kohta, kus Johnny on öelnud, et lastega koos on vaadanud šokolaadivabrikut jne.
Aga olen ka seda lugenud, et kui ta esimest korda ennast nägi ei suutnud ta lihtsalt iiveldust tagasi hoida. Päris karm...
Nups
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas V » 13. Juuli 2006, 16:06

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 13. Juuli 2006, 17:01

narkotimumid 17ndast kuni 36nda eluaastani.1999 kui ta laps sündi,jättis ta narkootikumid alatiseks.kes väitis,et ta siiani kõike tarbib,jutt käis 20 aastast.need 3 suitsu asjad "üks kui ärkad üles,teine peale sööki ning kolmas kostitamaks ennast vabal hetkel" on tema hiljutine asi.suitsetama ta hakkas aga 13 aastaselt.

Kahjuks ma nii täpselt eluaastate järgi ei teadnud, mil ta narkootikume tarbis, kuid tänan valgustamast. Pole väitnudki, et väitsid nagu ta siiani narkotsi tarbiks.
Kas mitte polnud üks kui ärkad, üks õhtul ja kolmas niiöelda "preemia" hommiku ja õhtu vahelisel ajal? Mul on nii meeles, aga ei ole kindel ja pole ka käepärast artiklit, kus tema kolme-suitsu-juttu lugesin.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 13. Juuli 2006, 17:03

Aga olen ka seda lugenud, et kui ta esimest korda ennast nägi ei suutnud ta lihtsalt iiveldust tagasi hoida. Päris karm...

Olen sama asja lugenud ja see on ka täiesti loomulik ja normaalne minu meelest. Kes end ekraanilt vaimustunult vaatab, peab küll ikka tõsine eneseimetleja olema.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 13. Juuli 2006, 18:09

Weirdo kirjutas:

Olen sama asja lugenud ja see on ka täiesti loomulik ja normaalne minu meelest. Kes end ekraanilt vaimustunult vaatab, peab küll ikka tõsine eneseimetleja olema.

Väiksena ma julmalt nautisin tähelepanu...saaks ainult videodesse, piltidele...Nüüd saab aruharva minust mõne pildi...ma vihkan kui mind jäädvustatakse...hakan alati vigu otsima:P
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Nups » 13. Juuli 2006, 18:29

Selliseid eneseimetlejatest näitlejaid on tegelikult palju-palju. Kohe kui mõni stseen ülesse võetakse tormavad kohe nad vaatama kuidas ikka jäi ja kuidas ikka välja näen.
Nups
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas V » 13. Juuli 2006, 23:49

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 14. Juuli 2006, 09:05

V kirjutas:
Weirdo kirjutas:Ja mina omakorda naeran seda, kuidas V igas krdi teemas üritab kogu hingest nii püüdlikult teisi oma arvamusele kallutada. Aga kahjuks, võid sa ju siin, kas või lasta mõnel arstil kirjutada pika analüüsi sellest, kui vana Depp välja näeb, isegi see ei mõjutaks mind. Sest ma vaatan teisi sellevanuseid ja siis Deppi, ja minu silmis paistavad teised enamuses temast vanemad.

Või äkki, kui sa nii kompetentne oled meditsiinis ja Deppi teemal, siis ehk tead isegi tema telefoninumbrit. Helista talle ja kutsu ta siia, vaatame siis rahvaga üle kõik ilusti, kui vana ta välja näeb.
ei olnud siin mingt irooniat algselt ja sa tead seda.

oska sellest aru saada, nagu sina ütlesid...äkki see oli...
umbes nii et kui sina ütled siis nii ongi...sa tegid ka oma nn irooniat ja kui ma sellest aru ei saanud siis kohe ütlesid et ma olengi selline kes aru ei saa ja nüüd tundub et sina oled see loll kes aru ei saa!! Niiet vahel mõtle mida sa teistele ütled ja siis vaata mida sa tagant järgi ütled. Ja see oli iroonia...või on sul mingi oma arusaam sellest!?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Näitlejad

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline