Soprano kirjutas:Läheb absurdseks juba.
Tõepoolest, selle uuriva ajakirjanduse absoluutsele koorekihile vastava metoodikaga on päevavalgele tulnud rohkem filmiveeblaste musta pesu kui need kõnealused filmiveeblased ilmselt terve elu jooksul pesta on suvatsenud. Sealjuures on näiteks Ralf ja Soprano selle vähese austuse, mis mul nende suhtes kunagi oli, täielikult kaotanud - kui esimese teema ajal olin nende vastuseid lugedes veel nagu "heh, ekstsentriline valik!", siis nüüdseks ei suuda ma enam isegi üllatuda, olen lihtsalt passiivselt pettunud. Ehk siis Ralfi lemmikfilmiveeblaste kriteeriumitele vastavad on minu vihatuimad, õnnitlen!
Kadii kirjutas:Äkki tahab keegi nüüd veel teha teema, kas sa pesed oma käsi pärast vetsus käimist?
Kõige eelneva valguses hakkasin ma selle Kadii tsitaadi peale kõva häälega naerma, sest sarnaselt praegustele teemadele, tundub ka selle vastus alguses nii ilmne, sest "He-he-he, muidugi pesen! Kes ei peseks?". Me teame vastust: Soprano. Ja Ralf.
Mis aga konkreetsesse teemasse puutub, siis
fuck moos - vihkan seda igal ajal ja igas kohas ning vastlakuklid pole mingi erand.