Muusikaviktoriin
Moderator: Meeskond
Re: Muusika viktoriin
Hea meelega annaks sulle 4 jäätist auhinnaks. Jätka!
Green Day - Wake Me Up When September Ends
13p - Soprano
12p - eerik
7p - Garli
6p - null, Jolt
5p - Ralf
3p - KiiZ, Kickflick
2p - LiveForThis, JazZ-, Rassu
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, Dream, 0ll, CM-Girl, Forzelius
https://dl.dropboxusercontent.com/u/31344819/16.mp3
On ühe Filmiveeblase enimkuulatud lugu last.fm's.
On ühe Filmiveeblase enimkuulatud lugu last.fm's.
Võin vihjeks öelda, et igatahes mitte minu!
EDIT: Lisavihjeks võin öelda, et tegu peaks olema Zinera kuulatuima loo Keane - "Somewhere Only We Know"-ga, mis on pisut üllatav, sest varasemalt arvasin, et Zinera muusikamaitse (sarnaselt ülejäänud filmiveeblaste omale) pole just suurem asi, aga vähemalt see lugu on ju täitsa hea. Kuigi võimalik, et selle meeldivaks muutmisele on kaasa aidanud Lily Alleni cover ja seecheesy armas jõulureklaam.
EDIT: Lisavihjeks võin öelda, et tegu peaks olema Zinera kuulatuima loo Keane - "Somewhere Only We Know"-ga, mis on pisut üllatav, sest varasemalt arvasin, et Zinera muusikamaitse (sarnaselt ülejäänud filmiveeblaste omale) pole just suurem asi, aga vähemalt see lugu on ju täitsa hea. Kuigi võimalik, et selle meeldivaks muutmisele on kaasa aidanud Lily Alleni cover ja see
Nii on.
13p - Soprano
12p - eerik
7p - Garli
6p - null, Jolt
5p - Ralf
3p - KiiZ, Kickflick, JazZ-
2p - LiveForThis, Rassu
1p - sutsaki, delete, IlseV, ruut, Level, renekas, Dream, 0ll, CM-Girl, Forzelius
13p - Soprano
12p - eerik
7p - Garli
6p - null, Jolt
5p - Ralf
2p - LiveForThis, Rassu
The Perishers - Sway
Garli wrote:The Perishers - Sway
Aga loomulikult!
Kui keegi juhuslikult veel et tea, kes on see salapärane filmiveeblane, kelle enimkuulatud looks "Sway" osutus, siis vastus on:
Spoiler :
Kui keegi juhuslikult veel ei tea, miks "Sway" selle salapärase filmiveeblase enimkuulatud looks osutus, siis vastus on:
Spoiler :
13p - Soprano
12p - eerik
8p - Garli
6p - null, Jolt
5p - Ralf
2p - LiveForThis, Rassu
https://dl.dropboxusercontent.com/u/20015803/fv/mv2.mp3
Vihjeks, et minu andmetel ei ole see mitte ühegi filmiveeblase enimkuulatud laul last.fm'is.
PS! muutke keegi teema pealkiri Muusikaviktoriiniks.
Vihjeks, et minu andmetel ei ole see mitte ühegi filmiveeblase enimkuulatud laul last.fm'is.
PS! muutke keegi teema pealkiri Muusikaviktoriiniks.
Re: Muusikaviktoriin
See kõlab küll praktiliselt identselt, aga vaevalt õigeks vastuseks kvalifitseerub?
Sul on õigus
Spoiler :
See klipp sai ehk tõesti veidi liiga lühike (pikemalt polnud võimalik) ja võib mittemidagiütlev tunduda, aga arvasin siiski, et vastatakse ilma vihjeteta ära, sest te KÕIK olete seda laulu kuul(a)nud. Hästi kuulus eelmise kümnendi pop-lugu, mille sõnad poleemikat tekitasid.
Katy Perry - I Kissed A Girl
Olen siiralt imestunud, et selle ilma igasuguste abivahenditeta ära tundsin.
Olen siiralt imestunud, et selle ilma igasuguste abivahenditeta ära tundsin.