"
Laula mu laulu" 4x01-07
Oeh, nii rõvedalt keskpärane saade. Cool D teeb alati lahedalt ja Villu mõtleb ka midagi vahvat välja (kuigi tema toodangut reaalselt heaks nimetada on pisut raske), aga nt Liisi Koikson annab küll endast alati parima, et iga laul võimalikult igavaks muuta. Erandiks oli ainult Villu saade, aga seegi ainult tänu asjaolule, et J.M.K.E. algmaterjal oli pisut liiga hea, et seda keskpärastada. Hooaja lemmikuks jääbki vist Taukari "
Nad ei tea mu nime", mis mul esimesel kuulamisel ikka reaalselt suu lahti jättis. Taukarilt poleks absoluutselt midagi nii mõjusat oodanud. Mul nüüd kolmas hooaeg jäi vahele, nii et ei oska üldise taseme osas väga võrrelda, aga karta on, et esimese-teisega võrreldes on neljas veelgi nõrgem. Mõned üksikud pärlid, kuid mitte midagi nii säravat kui Inese "
Torm" 2. hooajast.
Aga iseenesest soliidne seltskond, ainuüksi Ivo Linna osalus annab saatele teatud väärtuse ja usutavuse. Cool D oli eriti positiivne üllatus, kuna pole teda enne laulmas kuulnudki, ja hääl on tal kohati täitsa lahe (vt "
Lihtsad asjad").
Genka tase ikka pole. Laura Remmeli, Liisi Koiksoni ja Liis Lemsalu kombo on samas ilmselge ühedimensiooniliste naislauljate
overkill, ainult ühest neist oleks täitsa piisanud
(eelistatavalt Lemsalust, sest ta lühikesed püksid olid enamike saadete kõrgtuleks).
Selle hooaja Marju Länik/Anne Veski oli ju ka puudu.
Aa, olgu mainitud, et vaatasin ainult laule, mitte ülejäänud saadet. Fuck need vahetegevused, isegi kui inimesed sümpaatsed on. Veidi eemaletõukav, et poolteisetunnises laulusaates vaid napilt 20 minutit reaalset muusikat on.