Suur võlu selle saaga vaatamise juures on tegelaste/näitlejate suureks saamine. Meie enda 'Kevade' triloogia puhul oli see võlu muidugi kordades suurem.
I wanna be adored
She bangs the drums
8/10
ModeraatorCOLON Meeskond

Päris korralikuks HPatPoA osadeks, või ka idiootsusteks, lahtivõtmiseks JazZ- veel aega leidnud pole. Üks dementorite teemaline täiendus siin teemas on. Paraku ei ava see täielikult põhjusi, miks Azkabani vang JazZ-ile sedavõrd sügavalt pinda käis. Mulle küll meenub nagu oleks siin foorumis JazZ-i eestvedamisel ka kuskil teises teemas HP filmiseeriat rapitud. Nii et vb on need põhjendused mõtted kuhugi koondatud. Kindel ma selles siiski pole.JazZ- kirjutasCOLON (Kui ma kunagi pisut rohkem mõtteid koondada suudan, siis kirjutan siia veel, mis "Azkaban'i vangi" filmis freakin' idiootne oli.)

Heh, vaatasin ise ka just, et Nerdwriteril jälle uus video väljas. Tal on alati huvitavad ja loogilised mõttekäigud ja lisaks ilusti esitatud kah veel (absoluutne lemmik on muidugi Every Frame a Painting, aga see selleksJolt kirjutasCOLON Miks ma nii vana teemat üleüldse meelde tuletan? Sattusin vaatama üht HP III filmi analüüsivat videot. Selles on tabavamalt, kui ma ise oskan sõnastada, toodud ära põhjused, miks HPIIIe võib pidada ka seeria parimaks filmiks. JazZ- meenus ühes selle videoga, kuna pean teda siiani filmiveebi HPIII'e esivihkajaks.

Ehk kuna "Azkabani vang" on mu lemmikraamatuseeria lemmikraamat, siis oli latt juba alguses peaaegu ületamatult kõrgel. Lisaks on mulle ka väga vastukarva olnud teatud tegelaste liigne karikaturiseerimine* PoA-s: see Rüütlibussi stseen on minu meelest küllaltki labane 3. klassi huumor (andke andeks kõik hea huumorisoonega kolmandikud), samamoodi ka kõrtsmik Tomi ja Flitwicki tegelased, kes filmis minu jaoks hea maitse piiri mitme ringiga ületasid. Võiks isegi öelda, et nad olid freakin' idiootsed. Mingit oma varasemat postitust parafraseerides on ka filmi õhustik sunnitult sünge ja kuidagi ebaloomulikult mõjuv hüpe esimeselt kahelt filmilt, kuigi eks dementorite kontseptsioon seda mingil määral ka nõua. Igal juhul Jolti lingitud videos lahatud sümbolsimile pole ma kohe kindlasti varem mitte mingit tähelepanu pööranud, sest see on enamasti koondunud olulisematele detailidele nagu kelmikaardi vales asukohas üleandmine. Aastad on siiski oma töö teinud ning praegu ei ole ma raamatu detailide ülitäpse järgimise suhtes filmides enam üldse nii rangel seisukohal kui mõne aja eest. Kui pärast esimese osa välja tulemist vandusin, et teen kunagi ise 16-tunnise versiooni, mis 100% raamatut järgib, siis nüüd olen arvamusel, et 10 tundi ühe raamatu kohta on täiesti piisav.JazZ- kirjutasCOLONPotteri filme on mul üldse väga raske hinnata nende kriteeriumite järgi, mille järgi üldiselt filme hinnatakse. Põhimäärajaks selle juures, kas nad mulle meeldivad või mitte, on saanud see, kui suures osas on nad kokku langenud minu kujutluspildiga raamatu õhkkonnast ja sündmustikust.

Forzelius kirjutasCOLONParim Potter, Cuaroni visuaalid ja süngus tegid filmi ära.
Forzelius kirjutasCOLONHah, ma ka alati ütlesin vennale, et see on saaga parim (ta pole väga into film) ja siis tuli enamasti mingi sõim vastu, et ma ei tea midagi ja et see osa on nii igav ja mõttetu.
Ehk tänud selle suurt uudisväärtust omava info jagamise eest! Esimese lingiga muidu mingi probleem, oskad kommenteerida?Forzelius kirjutasCOLONParim Potter nii visuaalselt kui loo mõttes.