Unenäod

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

Re: Unenäod

PostitusPostitas Ronet » 06. Juuli 2015, 14:37

ruut kirjutas:Nädalavahetuse unenäod olid sündmusterohked - mina nägin, kuidas ma kängurule sinki söötsin, tüdruksõber aga seda, et tal oli 5 külmkappi.

Ega te juhuslikult Don't Starve Togetherit ei mänginud?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Unenäod

PostitusPostitas Audrey » 29. August 2015, 13:46

Kolm tuneeslast üritasid mind jäätisega mürgitada, kuna ei olnud nõus viima nende Sangari triiksärke keemilisse puhastusse. Hiljem selgus, et need olid võltsingud! Kuna mul oli samal ajal veel sünnipäev, siis saatis isa kulleriga kingituse - paki, milles oli pooleldi kasutatud huulevõie. :)
Kasutaja avatar
Audrey
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 141
Liitunud: 03. August 2009, 18:29

Re: Unenäod

PostitusPostitas JazZ- » 01. September 2015, 21:16

Nägin unes midagi, mis vähemalt kell 5 hommikul tundus nagu kõige jubedam asi, mis mu teadvusesse eales jõudnud on. Ärkasin külma higiga kaetuna võpatades üles (täpselt nagu filmides) ja ei julgenud tükk aega liigutada ning uni oli ka mingi hirmust tekkinud adrenaliini pärast täiesti ära kadunud. Aga kui oma unenägu kirja panna üritan, ei mõju see kahjuks mitte mingit moodi nii kõhedana nagu see mulle tollel hetkel tundus. Ilmselt üks nendest situatsioonidest, kus tuleb ise kohal olla.

Kuna tõenäoliselt olen selgeltnägija, siis hoiatan ette, et järgnev jutt sisaldab telesarja "Scream" spoilereid:
Spoiler :
Emma sõitis autoga pimedas kuhugi koos Noah ja Piperiga (Piper oli roolis, Emma tema kõrvalistmel ning Noah taga). Osaliselt oleksin kõike nagu kõrvalt jälginud, vahepeal tundus jälle, et olen ise Emma kingades (kõlab vist paremini kui "kehas"). Igal juhul sai Emma mingil hetkel aru, et istub autos kahe mõrvariga. Üle Noah näo levis suhteliselt õõvastav kuri naeratus, mille järel Noah selle "Noah teeb popkultuuri viiteid muusika" taustal oma elu ja tegemised lahti seletas.

Siis panin episoodi oma arvutis pausile ja ütlesin Rassule ja Garlile, et nemad ka kohe vaatama hakkaks (Forzeliust ignoreerisin ilmselt samamoodi nagu tema mind ircus iga kord "Screamist" rääkides ignoreerinud on ja lostinthemist pole kordagi vastavasse teemasse postitanud, nii et vääris samuti kõrvale heitmist). Rassu ütles, et tal on homme koolipäev ja Garli, et ta on tööl ja kell oli tollel hetkel vist mingi 3 öösel ka, aga lõpuks sain nad ikkagi nõusse. Ise jäin kohe selle järel magama.

Ei kõla ikka kohe üldse hirmsana (kui ehk Garli seotus välja jätta), aga pidin 5 korda "Let it Go" muusikavideot vaatama enne kui uuesti magama minna julgesin.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Unenäod

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 11. September 2015, 11:59

.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Unenäod

PostitusPostitas JazZ- » 27. September 2015, 12:47

Nägin unes, et olin maal ja raadiost tuli järjest ärevusttekitavamaid uudiseid Venemaa raskerelvastuse liikumise suhtes, mida omakorda saatsid üle maja lendavate lennukite hääled (teate küll, selline jubedus nagu Tallinnas kogu aeg on, aga mida Lõuna-Eestis üldiselt just väga sageli ei kohta). Ema oli suht paanikas (nagu tavaliselt) ja vanaemal oli pohhui (nagu tavaliselt) ja õde tõmbas oma toa ukse vihaselt pauguga kinni, sest raadio tekitatud heli vist häiris teda (nagu tavaliselt).
Ise olin last.fm'ist avastanud, et eeriku viimase nädala kuulatuimate albumite listis on "Donnie Darko" soundtrack ja küsisin temalt, kas see on ka hea, mille peale ta vastas, et on ainult "Mad Worldi" kuulanud. Ma ütlesin, et arvasin, et ikka tervet albumit, mille peale eerik tundus suurt piinlikkust tundvat ja hakkas vabandama, et normaalne oleks olnud jah (mis oleks pidanud olema üsna selge märk sellest, et see uni on, aga ma ei saanud midagi aru).
Igal juhul tegin foorumis kooli teemasse juba kolmandat topeltpostitust ja avastasin, et ka ülejäänud foorumlasi on mingi hullus tabanud (Forza oli vist kuni 2030nda aastani kõik Oscari teemad ära teinud ja Ulti vastukaaluks kokkutulekute omad) ja hakkasin just "Möla" teemasse kirjutama, et küsida, kas kõik võtavad spämmimisest viimast, kuni veel saavad, sest varsti vallutab Venemaa meid ära, aga postitamiseni ei jõudnudki, sest üks tank oli vahepeal juba õue peale sõitnud. Mõtlesin veel, et päris halb, et pesemas käia ei jõudnud ja siis tuli mingi BOOM KABOOM ja ärkasin üles. (Mustade juustega suremine on muide üks mu suurimatest hirmudest, nii et kui keegi teist kunagi mind mõrvata peaks tahtma, võiksite viisakusest paar tundi ette teatada.)

Tore unenägu oli, sest filmiveeb oli jälle aktiivne ja värki. Kahjuks kahtlen, et isegi Venemaa pealetung sellel rindel reaalsuses enam midagi väga muuta suudaks.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Unenäod

PostitusPostitas Soprano » 28. September 2015, 01:31

JazZ- kirjutas:Nägin unes, et olin maal ja raadiost tuli järjest ärevusttekitavamaid uudiseid Venemaa raskerelvastuse liikumise suhtes, mida omakorda saatsid üle maja lendavate lennukite hääled (teate küll, selline jubedus nagu Tallinnas kogu aeg on, aga mida Lõuna-Eestis üldiselt just väga sageli ei kohta).

Kindel, et Roukli't hoopis ei vaadanud?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Unenäod

PostitusPostitas Ronet » 29. September 2015, 03:17

Ilmar Raag juhtis miskipärast "Vabariigi kodanike" saadet ja siis helistas saatesse üks tundmatu inimene, kes ei tahtnud oma asukohta avaldada ja ütles, et on toimunud koolitulistamine. Lisas vaid seda , et see leidis aset ühes maakohas.
Siis mõni hetk hiljem olin kuidagi mina selle kõige keskel. Tulistamine oli justkui terve linna hulluks ajanud ja see kõik meenutas The Purge'i. Rick Moranis oli varem linna läinud ja mina jäin tema haige lapse eest hoolitsema. (???)
Siis ma üritasin kuidagi ellu jääda, kuid nahktagides automaate kandvaid põkke liikus muudkui edasi-tagasi. Rohkem ei mäleta ja nüüd olen siin.



Ahjaa, enne magama jäämist vaatasin ma viimase Rick and Morty ära. Siin võib mingi seos olla.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Unenäod

PostitusPostitas Ralf » 12. Oktoober 2015, 09:27

Teen kuskil väga idüllilises kohas mere ääres jalutuskäiku. Jään peatuma ühe mehe läheduses, kes niisama seisab ja merd passib, ümberringi rohkem inimesi pole. Korraga näen, et Thomas Jane sõidab rattaga mööda, jääb mehe juures seisma ja temaga juttu ajama. Tahan kangesti näitlejalt autogrammi saada, aga mõtlen veidi oodata, et ikkagi neil jutuajamine pooleli ja puha. Lõpuks võtan julguse kokku, astun juurde ja küsin autogrammi. Thomas Jane vaatab kurja näoga ja ütleb "Me filmime praegu, mees."

Milline õudukas...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Unenäod

PostitusPostitas Garli » 29. Oktoober 2015, 19:12

Nägin, et Jolt oli enda last.fmi mingeid Sam Smithi laule scrobblenud ja Soprano oli selle screencappinud, siia foorumisse postitanud ning juurde pannud kommentaari a la "wtf mees, sooo gay". Järgnes pikk ja väga mitmest paragrahvist koosnev postitus Joltilt, kus ta ennast kaitses ning seletas, miks Sam Smithi kuulamine tema meelest "sooo gay" ei ole. Pärast ärkamist mõtlesin, et tahaks Spectre'it näha juba.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3695
Liitunud: 23. Detsember 2008, 17:19

Re: Unenäod

PostitusPostitas JazZ- » 10. November 2015, 16:34

Nägin eile rongiga sõites unes, et sõitsin rongiga. Jõgevalt tuli peale kamp suurtes kogustes tulirelvastust omavaid vene noorukeid, kes paistsid muuhulgas olevat zombid. Üks noormeestest ütles "возьми, девушка" ja ulatas mulle seejärel mängupüstoliga sarnaneva relva. Siis märkasin, et mu kõrvalistuja on oma koti maha unustanud ja proovisin sellest kontrolörile märku anda, kes seepeale sõbralikult vastas: "Leidja oma".
Lisaks silmasin samas vagunis ka lostinthemisti, kes veidi enne Tartusse jõudmist teatas, et tal olevat sealt lühem tee minna ja hüppas siis sõitva rongi pealt maha.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Unenäod

PostitusPostitas lostinthemist » 07. Detsember 2015, 11:37

Nägin unes, et üritasin Ben Afflecki maha lasta mingi vintpüssiga, sest ta ajas oma tuima näoga mind ilgelt kettasse. Ben Affleck lihtsalt istus minust viis-kuus meetrit eemal toolil täiesti paigal, ükski lihas ei liikunud ning tuima näoga põrnitses mind. Unenäos vintpüssiga sihtimine oli sitem ja kohutavam kui Dayz'i mängus, seega lasin mingi viis-kuus lasku järjest mööda. Ben Affleck ikka põrnitses edasi. On selline tõbras ikka. Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Re: Unenäod

PostitusPostitas JazZ- » 23. Jaanuar 2016, 17:12

Näen viimasel ajal üsna tihti unes, et olen mingi whodunit-slasher'i keskmes. Peab mainima, et üsna ebameeldiv tunne on, kui kedagi ei saa kunagi usaldada ja sõbrad-sugulased vasakult ja paremalt surevad. Ausalt öeldes ei mõista, kuidas Sidneyd ja teised mitmekordsed tapatalgute üleelajad oma mõistusest veel täielikult ilma pole jäänud, sest iga kord üles ärgates on tunne, et olen vähemalt veerandi oma närvirakkudest öö jooksul kaotanud.

Igal juhul viimase unenäo lõpustseenis selgus, et mõrvariks osutus mees, kes meie maakohas vahepeal heina niitmas käib. Ta vist ise tunnistas mulle üles, sest oli tüdinenud, et oma tegude eest mingit krediiti ei saa. Kuna ema ja vanaema juhtusid samal ajal mööda kõndima, õnnestus meil kolme peale heinamees maha rüseleda ja politseisse helistada. Kuna see koht asub aga suht pärapõrgus, pidi politsei kohale jõudmist vähemalt 15 minutit ootama. Samal ajal ilmusid kuskilt välja aga heinaniitja kaks käsilast, kellest üks oli Russell Hantz "Survivorist". Igal juhul tõmbasid nad püstolid välja ja hakkasid mu ema ja vanaema pihta tulistama, kellel mõlemal õnnestus õnneks kuulide eest kõrvale põigata ja seejärel jooksu pista (hetk, mida oleksin unenäos rohkem hinnata võinud, sest pole oma vanaema kunagi jooksmas näinud). Russell ja tema sõber jooksid neile paugutades järele ja mina jäin seega mõrvarist niitjaga kahekesi, mis polnud just väga soodne olukord, kuna ta oli minust tunduvalt suurem ja füüsiliselt tugevam, nii et pääses mu haardest üsna kiiresti vabaks. Mõtlesin siis, et nüüd on asjalood küll halvad ja enam pole vist midagi peale hakata, aga järsku ilmus kuskilt välja umbes 12-aastane Rassu, kes oma plastmassist jahipüssiga mõrvarile äsas ja seejärel minema jooksis. Sellest obadusest oli kahjuks abi umbes kaheks sekundiks. Edasi ei mäleta midagi, ilmselt surin ära. Tänks, Rassu.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Unenäod

PostitusPostitas Rasmus » 23. Jaanuar 2016, 18:31

Ma olen paaril viimasel ööl suhteliselt palju lühikesi unenägusid näinud; tõenäoliselt on see tingitud asjaolust, et koolis olid hetkeks veidi närvilisemad ajad. Enamik on väga konkreetselt eelmise või järgmise päeva sündmusi peegeldanud, aga ühte lõbusamat, mida võiks ka siin rääkida, nägin ööl vastu reedet.

Nimelt lõi üks klassivend mulle 21. kooli neljandal korrusel (umbes Selli ja Rücksi klassi vahel) rusikaga alakõhtu, vist üsna nõrgalt. Igatahes otsustasin teda vastu lüüa ja tegingi seda, aga lüües tabasin vist kogemata küünarnukiga üht mööduvat kümnenda klassi õpilast. Tüüp oli mulle unenäos väga tuttav nagu koolikaaslased ikka, ehkki kedagi konkreetset mu sõprusringkonnast ta vist ei esindanud. Igatahes oli selle kümnendiku näol tegu Tõnis Mäe pojaga ja seda fakti teadis unenäo-mina hästi. Niisiis võttis see poiss sisse mingisuguse kaklemisasendi, aga tegelikult ta vist nii vihane polnud, et kakelda oleks tahtnud. Igal juhul võtsin mina ta rusikasse pandud kätest kinni ja hakkasin neid vist nagu endast eemale hoidma. Samal hetkel jalutas kohale Tõnis Mägi isiklikult (valges triiksärgis ja puha) ning võttis samuti meie kätest kinni, nii et tema poeg jäi lõpuks minu ja Tõnise vahele. Seejärel otsustas Tõnis laulma ja tantsima hakata. Laulis laialt naeratades mingeid rütmikaid ridu "on nii, on naa", mis tundusid viisi poolest "Laula mu laulu" saates esitatud Inese coverist tuletatud olevat. Mingil hetkel hakkasin kogu kremplit jälgima kõrvalt, kuna minu asemel sattus tantsima hoopis see klassivend, kes mind unenäo algul kõhtu oli löönud. Filmisin toimuvat mõttega see hiljem Facebooki postitada.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Unenäod

PostitusPostitas CM-Girl » 17. Veebruar 2016, 19:55

Eile oli tööl tuleohutuskoolitus. Sellest siis tulenevalt nägin unes, et olin töökaaslasel külas. Mingi hetk märkasin, et tugitoolis ja diivanil süttis leek. Tõusin ja läksin mööda. Ei teinud välja. Läksin kööki, seal nägin, et pott või pliit põleb. Võtsin teki ja panin peale. :) Mingi unenägu oli veel, aga ei mäleta kahjuks enam.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide

Re: Unenäod

PostitusPostitas Defexer » 19. Veebruar 2016, 11:24

Täna nägin vist ühte kõvemat unenägu enda ajaloo jooksul mis on veel eredalt meeles ka.

Oli rahulik õhtu, ilm oli sombune ja väljas hakkas valgemaks minema. Mina uue audiga kuid üleüldine muu tänavapilt oli nagu 1970ndatest. Istusin kuskil parklas ja ootasin ühte inimest kuid paraku avasid uksed minu jaoks täiesti tundmatud inimesed. Algul käratasin, et siia te ei istu ja 3 meetrit sõitsin eemale kuniks mõtlesin ümber, et fak istuge autosse viskan teid ära. Eks panime kuskil vahetänavaid mööda ja veel öeldi, et autol minekut on mille peale ma muidugi veel talda andsin. Jõudsime sihtpunkti, lahkusid autost kuid jätsid uksed lahti ja võtsid kaasa mu läppari tagaistmelt ehk ala selle jaoks, et siis nad teavad kus ma elan. Lendasin järgi neile ja asi läks käest, läpparit ei saanud aga ühe tüübi sain kätte, nii kui nurga taha astusin lõin tõõbi peaga vastu seina ja kukkus oimetuks. Teised kaks härrat hakkasid järgi jooksma ja mina auto poole, jõudsin ainult rooli istuda kuniks kostusid lasud ja ärkasin ülesse.

Muidu ma enda teadmiste järgi eriti neid ei näe ja veel parem on kui see tund hiljem meeles.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1175
Liitunud: 31. Juuli 2008, 21:29

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist

cron