Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderaator: Meeskond

Re: Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

PostitusPostitas tuusla » 19. August 2015, 17:19

Niisiis, tõmbame joone alla. Kirjutaksin küll pikema eepose, aga aeg kahjuks ei luba. Sellegipoolest jäävad tänavust kokkutulekut eredalt meenutama:

1. Traditsiooniline muusikavalik Losti autos
2. Tulised lauamängulahingud
3. Filmid, mille vaatamiseni ei jõutud
4. Neoonkollased susped
5. Viktoriin, mille koostas FV innukas järelkasv
6. Improviseeritud taidluskavad „Ralf vs kiil“
7. ning „Furs terrassi all“
8. Täpselt õigeks timmitud ilm - polnud ei liiga palav ega külm
9. Ääretult külalislahke pererahvas, kes ilmselt toibub praegu sanatooriumis
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 406
Liitunud: 22. August 2009, 00:21
Asukoht: Metsamajake

Re: Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

PostitusPostitas Defexer » 19. August 2015, 21:27

Väga meeldiv oli ja need kes tulla ei saanud ehk jõuavad järgmisel aastal! Tänud Sopranole korraldamise eest ja olge sama muhedad edasi.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1175
Liitunud: 31. Juuli 2008, 21:29

Re: Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

PostitusPostitas Soprano » 20. August 2015, 04:35

tuusla muretseb jälle asjatult pererahva pärast. Nad on palju hullemaid seltskondi seal näinud (evatsiki sõnad). Filmiveebi rahvas on ju viks ja viisakas. Defexer, sa pead tänama kindlasti ka evatsikki ja pererahvast (koos vennatütardega), sest ilma nendeta poleks üritus mitte kuidagi õnnestunud. Ei tohi unustada ka tuusla ja co. ilma kelleta me ei saaks igal aastal neid väheseid filme vaadatud ega auhinnalauda täidetud.

Teen ka mingi kokkuvõtte toimunust, et jääks siia teemasse veel mingi jälg maha, sest enne kahjuks muljetati ainult jutukas. Kui mu matemaatika alt ei vea, siis tipptunnil (loe: laupäeva õhtul) oli meid 13 + pererahvas, mida on vähem kui eelnevatel aastatel, aga samas tekkis ikka olukordi, kus mõned kadusid järsku teadmata suunas ära. Näiteks Furs kadus esimesel ööl kuhugi metsa ja kuulsime vaid tema vaikset pillimängu. Talu ala on suur, et inimesed paratamatult kaovad/hajuvad vahepeal ära, mis teeb ühiste tegevuste korraldamise keeruliseks.

Me vaatasime vist Jolt'iga(?) ainsana ära kõik 3 filmi ja ühe review: Mad Max: Fury Road, Jeepers Creepers, Stingray Sam ja The Phantom Menace Review. Teisel ööl käis köögitelekas taustaks veel Charlie's Angels. Filmide vaatamine on hea näide sellest, et plaanid ei lähe kunagi nii nagu soovitud. Mul õnnestus näiteks pärast Mad Max'i läpakale siidrit peale kallata ja loomulikult polnud ma filme ega viktoriini kuhugi mujale kopeerinud. Õnneks sai läpakale pärast kuivatamist ja lahtivõtmist eluvaimu tagasi, kuid pooled nupud kleepuvad siiani täiega.

Mäletan, et eelmisel aastal jäi meil vaatamata Robin Williamsi film. Kes siis ikka Filmiveebi kokkutulekul filme vaatab, eks? Kusjuures mul tuli alles eile pähe, et oleks võinud nomineerida What We Do in the Shadows, mida olnuks kindlasti lahe koos vaadata, aga see selleks. Üritame siis olla tulevikus tublimad vms.

Mis puutub veel plaanide luhtaminekusse - teisel ööl tuli meelde, et ühispilt jäi tegemata. Selleks hetkeks olid juba tuusla ja Defexer ära läinud. Tegelikult keegi ei teinudki eriti mingeid pilte, mis oli vahelduseks hea. Samas näiteks filmiti ujumiskostüümis Ralfi...

Mul on hea meel, et The Jackbox Party Pack tundus hästi peale minevat, eriti joonistamise mäng. Ei tahtnud seda varem välja kuulutada, sest polnud 100% kindel, kas saame mängu üldse tööle, sest see käib läbi Steam'i. Õnneks piisas täiesti mu jagatud mobla netist, mida muuseas kulus sel nv-l kokku 3,5 GB (5 GB on kuu limiit). Star Wars'i review ja Fursi veidrad YouTube'i videod tegid oma töö. Igatahes, joonistamise mäng oli ilmselt mu üks lemmik hetki tervelt kokkutulekult. Nii suure seltskonnaga polnud seda varem mänginud, et oli väga lõbus. Lauamängudest jõudsime mängida King of New York (võitsin mina), Sheriff of Nottingham (Jolt) ja Cards Against Humanity (ülekaalukalt lostinthemist). Järgmine kord teeme kindlasti Ca$h 'n Guns'i!

Minu arust õigustas end 3 päeva igati hästi. Tegelikult oli see nagunii 2 päeva ja see kolmas oli juba kodinate kokkupaneku, koristamise ja tagasisõidu jaoks. Ilmaga vedas ka õnneks nagu eelnevalt mainiti. Järgmine aasta siis 12.-14. august?

P.S. Teen viktoriini kohta eraldi teema.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

PostitusPostitas tuusla » 20. August 2015, 09:00

Hea, et Soprano tegi kirjatöö minu eest ära. Maani kummardus.

Pean pererahva sanatooriumi-kommentaar täpsustama - see puudutaski fakti, et nii viisaka seltskonna lahkudes saaks igaüks pingelangusest närvivapustuse, sest valmistuti hullemaks!
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 406
Liitunud: 22. August 2009, 00:21
Asukoht: Metsamajake

Re: Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

PostitusPostitas Ralf » 20. August 2015, 13:53

Meeldejääv kokkutulek oli nagu ikka, kummardus korraldajatele (Y)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Filmiveebi kokkutulek 2015 (14.-16. aug, Raatsi talus)

PostitusPostitas lostinthemist » 21. August 2015, 23:22

Eelmistest kokkutulekutest küll tunduvalt vähem inimesi, kuid sellegipoolest väga mõnus üritus. Tänan pererahvast külalislahkuse ja väga hea söögi eest, iseäranis grill oli võluvalt maitsev ning mainimata ei saa jätta tuusla hõrgutisi.

Vahepeal mõtlesin, kas ma ei hirmutanud inimesi ära sellega, et lubasin hommikutel selle kummikanaga inimesi üles äratada. Aga kurvastusega ei jõudnud seda sebida.

Järgmisel aastal kindlasti uuesti! Seekord kummikanaga!
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Eelmine

Mine Arutlus

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

cron