Vasakukäeline

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Vasakukäeline

PostitusPostitas Ronet » 21. Juuli 2015, 15:41

Vasakukäeline
Southpaw (2015)

Billy “The Great” Hope (Jake Gyllenhaal) on valitsev poksi maailmameister, kelle tunnuseks on brutaalselt ründav võitlusstiil, mille aluseks on teda noorusest peale tagant kihutanud meeleheitlik püüdlemine armastuse, raha ja kuulsuse poole. Viimaks on mees tipus nii ringis kui väljaspool seda, tal on armastav pere, ilus kodu ja majanduslik kindlustatus. Kuni see kõik ühel õhtul kokku kukub, paisates Billy musta auku, millest näib olevat võimatu välja rabeleda.

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Vasakukäeline

PostitusPostitas Zinera » 16. August 2015, 20:07

6,5/10
Arvasin, et tuleb igav maadlusfilm. Õnneks päris nii ei läinud, võiks isegi öelda, et filmielamus oli väga hea: Rachel, Jake mõlemad olid head, film oli sisukas. Märkusena võib öelda, et pisarakiskujaid-momente oli mitmeid. Siiski noriks selle kallal, et ajaline element filmis jäi segaseks, tundus, et kogu film toimus paari päeva jooksul, aga tegelikkuses räägiti nädalatest ja kuudest, loogilise mõtlemiseta oleks keeruline jälgida. Peategelane oli hullult rumal ka, ajas närvi.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

Re: Vasakukäeline

PostitusPostitas Rasmus » 16. August 2015, 23:12

Zinera kirjutas:Arvasin, et tuleb igav maadlusfilm.

Igav maadlusfilm ongi imo kõige täpsem viis, kuidas "Vasakukäelist" kirjeldada. Lõplik matš oli väga põnev, aga sellele eelnes liiga suures koguses mõttetut build-uppi, et filmi millegi muu kui keskpärasena mäletada. Gyllenhaali tegelane oli nii ebasümpaatne, rumal ja igav kui üldse võimalik, nii et tema ümber mingit vähegi samastatavat lugu luua ongi võrdlemisi keeruline ülesanne. Tema suhe tütre ja naisega jättis täiesti külmaks. Whitakeri tulekust saati hakkas asi paremuse poole liikuma, aga nagu öeldud, oli igasugu jama selleks ajaks juba liialt palju kuhjunud.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Vasakukäeline

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 17. August 2015, 12:49

Ma ei ütleks, et suhe tütre ja naisega (mind) täiesti külmaks oleks jätnud. See kättemaksumotiiv naise eest kui selline oli just üheks edasikandvaks jõuks.

Tõsi, Billy ei olnud just kõige kirkam kriit, aga arvestades, et tegu oli poksijaga, siis... Mis veel väga realistlikuna tundus, oli see, kuidas kõik "sõbrad" ja taustajõud pärast õnnetust käitusid.

All in all oli filmil pikkust tõesti tiba liiga palju ja siit-sealt oleks kannatanud kärpida. Aga väga ei kurda. Gyllenhaal meeldis.

7/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Vasakukäeline

PostitusPostitas Defexer » 18. August 2015, 19:49

Minujaoks suurema elamuse saamise rikkus paraku trailer ära aga muidu üldiselt väga viis ja nauditav film. Soundtrackid olid head ja matchid olid hästi tehtud kuid ootasin tsipa rohkemat.

7/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1175
Liitunud: 31. Juuli 2008, 21:29


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 85 külalist

cron