No nüüd ongi kööga , see on mu lemmik šanr , aga hakkavad otsa lõppema paraku . Nii.. mis siin on , Justified.. veel viimane seriaal mille vaatamisel on ajalugu , ja selle viimane osa on ÕÕÕH....homme siis on sellega läbi. Väga kõva seriaal rsk !
Tean , et minu maitsele meelepärane on veel True Detective
AGA
.
.
.Mis nüüd saab sellessuhtes , et ainult Detective ei toida ju ära , nii , et tõesti palun olge keegi nii hea ja ehk oskab öelda millisele tulevasele seriaalile peaksin ma pilku pöörama ja veel parem , kui oskaks keegi kes ka , sama šanri fänn on , öelda mis talle meeldib PRAEGU jooksvatest seriaalidest .
Ja vb on öelda midagi hoopis ära olnud värkidest , ehk on nägemata. (ma ise soovitan kellel äkki sama probla vaadata ära kindlasti sellised seriaalid nagu (GOMORRAH - Tegu on Itaalia seriaaliga , aga mina sain äga meeldiva kogemuse , harjunud ju kõike inglisekeeles nägema , aga see oli väga värskendav , et sellises keeles . Maffia! Sündmusterohke, armu ei anta ! WirelikSopranolik ) ja (TOP BOY - see meeldib mulle veel rohkem , see on nüüd INGLISE , ja korralik kokku pressitud wire kuna kahjuks see canceldati , on seda ikkagi 2 hooaega olemas , paraku küll mõlemas hooajas 4 osa irw , nii , et kaua seda ei kesta , aga positiivse küljepealt on see just selline , mis alguses ei veni ja taha sult aega , et sinna sisse saada , kohe hakkab tempokas möll pihta , mitte mingit venitamist ei ole , koguaeg asi läheb edasi ja areneb , ja sellise hooaga , et pange endale igaksjuhuks turvavööd ümber kui vaatate) .
(äkki isegi see cancel võetakse maha kunagi , kas on selliseid seriaale olnud kus on cancel aga mingi aeg läks edasi ?)
ahh siis on veel Pleaky Blinders , aga see väga ei meeldi.
Nii, et palun head inimesed , kui teil oleks midagi head soovitada siis tuldtuldtuld. Tänud kõigile kes viitsivad !