Raha

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Raha

PostitusPostitas Ralf » 25. Detsember 2014, 20:06

Raha
The Drop (2014)

Bob Saginowski (Tom Hardy) valab jooke nõbu Marvi (James Gandolfini) baaris ja pigistab silma kinni iga kord, kui Brooklyni allmaailm baari aeg-ajalt oma kihlveotulude ajutise hoiupaigana kasutab. Ta hoiab omaette, käib iga päev kirikus, kuid mitte kunagi pihitoolis. Bobi lihtne elu muutub keerukamaks päevast, kui ta leiab prügikastist vaeseomaks pekstud koerakutsika.

Paludes abi oma naabrilt Nadialt (Noomi Rapace), tohterdab mees koera tagasi elule ning nende ühisest murest sitke kutsika pärast kasvab välja kahe elult valusaid hoope saanud inimese vastastikune sümpaatia. Siis tuleb aga mängu Eric Deeds (Matthias Schoenaerts), koera algne omanik ning Nadia vägivaldne ekskallim, kes tahab mõlemat tagasi saada. Lisaks sellele toimub baaris rööv, mis teeb Bobist ja Marvist kohaliku maffiabossi silmis põhilised kahtlusalused. Suure pinge all paljastub tõde nii mõnegi inimese kohta, keda Bob arvas hästi tundvat, kaasa arvatud tema ise.

forumcinemas.ee

Ülevaate lisas: Level

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

7.5/10

PostitusPostitas Ralf » 10. Veebruar 2015, 18:18

Suures osas Hardy show, kes suudab muretult selle vaiksevõitu baarmeni huvitavaks mängida, aga ka üldiselt suhteliselt hea nukker krimidraama. Ja kutsikas oli armas.
Arvustus
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 111 külalist

cron