Priit kirjutas:200 kilti filmide nimel ma sõitma ei hakka, so... aga tänan soovitamast.
Anytime, bud...
Moderaator: Meeskond
LynyrdSkynyrd kirjutas:Kusjuures selverites saab praegu üliodavalt, Laadapäevad, 25 ja 35 eeku, oleneb, mis filmist. Soovitan kindlasti, kokku läks 176 eeku ainult 5 filmi peale...
Fletchu kirjutas:LynyrdSkynyrd kirjutas:Kusjuures selverites saab praegu üliodavalt, Laadapäevad, 25 ja 35 eeku, oleneb, mis filmist. Soovitan kindlasti, kokku läks 176 eeku ainult 5 filmi peale...
Märkasin jah täna Järve Selveris käies. (Lisadega) Fantastic Four, Wedding Crashers jpm olid 99 krooni, mõned ka 75 - sain omale Freddy vs. Jasoni selle raha eest, loomulikult tonnide viisi "Special Features'iga".
Bondi filmid - kuigi soomekeelsete ümbristega - olid 25-35 krooni. Üks mees korjas terve hunniku neid omale.
Forza kirjutas:Sul on osad tõmmatud jah. Mul ongi hea asi see, et ma ei ole ühtegi filmi tõmmatud ja võin julgelt öelda, et mul on kõige kallim kollektsioon filme filmiveebis...
Fletchu kirjutas:Kolisin oma CD-R plaatidele röstitud filmide kogu taas uude kohta, seekord kasutades siis ühelt torufoorumlaselt napsatud programmijupikest MovieCollection.
http://www.zone.ee/fletchu/filmid.html
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist