Tasujad: Ultroni ajastu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas Rain » 26. Oktoober 2014, 20:37

Tasujad: Ultroni ajastu
Avengers: Age of Ultron (2015)

Just siis, kui Tony Stark üritab käivitada suurejoonelist rahuvalveprogrammi, hakkavad asjad täielikult allamäge minema, mis tähendab seda, et taaskord peavad oma rusikad kokku lööma maailma kõige suursugusemad kangelased - Raudmees, Kapten Ameerika, Thor, Hulk, Must Lesk ja Kullisilm -, et alistada oma vastane Ultron, kelle tõttu ripub planeedi saatus juuksekarva otsas.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 27. Oktoober 2014, 11:27

It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 29. Oktoober 2014, 11:42

It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas ruut » 29. Oktoober 2014, 13:10

Mina olen igatahes lootust täis. See klipp on täis seda mõnusat vaibi ja head tasakaalu huumori ja tõsiduse vahel, mille tõttu mulle Marveli filmid siiani kõik meeldinud on.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 990
Liitunud: 23. Mai 2009, 22:31

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas Jolt » 29. Oktoober 2014, 14:34

Selle superpeo montaaž on veidi konarlik. Tundub, et nad ei ole veel valmis täielikult avaldada, kes on üks peost osavõtvatest naisterahvastest. Aga sellele vaatamata näitab too esimene jupp ära kuivõrd hästi tabab Joss Whedon tiimidünaamika. Ma ei ole jätkuvalt suutnud aru saada, kuidas see tema käes tundub nii lihtne, et seda võiks peaagu elementaarseks nimetada, samas kui paljude teiste lavastajate jaoks on see pigem komistuskoht.
Ilmselt tuleb ikkagi kogu Buffy ära vaadata.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2207
Liitunud: 12. Juuni 2007, 12:02

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas Ronet » 29. Oktoober 2014, 19:09

Jolt kirjutas:Selle superpeo montaaž on veidi konarlik. Tundub, et nad ei ole veel valmis täielikult avaldada, kes on üks peost osavõtvatest naisterahvastest. Aga sellele vaatamata näitab too esimene jupp ära kuivõrd hästi tabab Joss Whedon tiimidünaamika. Ma ei ole jätkuvalt suutnud aru saada, kuidas see tema käes tundub nii lihtne, et seda võiks peaagu elementaarseks nimetada, samas kui paljude teiste lavastajate jaoks on see pigem komistuskoht.
Ilmselt tuleb ikkagi kogu Buffy ära vaadata.

Angel ka!!1
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas Kidd » 24. Aprill 2015, 18:14

Suht kiiresti hakkas see kohati loogikavaba näopeks ja suvaliste kõrvalseisjate päästmine väsitama. Võib öelda, et ootasin filmi lõppu. Uhket tehnikat ja übervõimeid liiga täis pikitud. Mõned suht head naljad olid siiski Starki suust.

6/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 872
Liitunud: 23. Jaanuar 2008, 15:14
Asukoht: Taiwan

7/10

PostitusPostitas Ralf » 05. Mai 2015, 07:10

Korralik. Actionist suurt ei hoolinud jällegi ja uued tegelased võiks huvitavamad olla, aga kõik ülejäänu oli huvitav.
Arvustus
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas Rasmus » 08. Mai 2015, 18:16

Kõik see vähenegi elujõud, mis avengerite universumis kunagi oli, on praeguseks hetkeks igal juhul kadunud. Uus "Avengers" on peaaegu kahe tunni jagu väsinud rahalehma lüpsmist ja tuima filmi lõpule venitamist ning maksimaalselt pool tundi reaalselt lahedat märulit ja nalja. Huumor, mis esimese osa päästis, on nüüd kuidagi eriti laisk ja tegelaste kunagist teravust pole ollagi. Minu vaieldamatu lemmik Iron Man on seekord liialt karikatuurne, kapten Ameerika on endistviisi kohutavalt igav, Thor pole enam isegi naljakas, Hulk on lihtsalt väsinud, Black Widow on üle seksualiseeritud nagu ikka, Hawkeye on endiselt mõttetu. Isegi neile omistatud võimed ei paistnud nende ülesannete kõrgusel olevat, tundusid kuidagi abitud. Võimalik, et sellega üritatigi mingit sügavamat sõnumit edasi anda, aga sel juhul jäi see arutus madinas kadunuks. Godzilla-kaksikud on ägedad, aga nende potentsiaali ei kasutatud sugugi maksimumini. Villain on jällegi täiesti unustatav, aga Marvelilt polegi vist paremat loota. Ma ei saa aru, kas nad enam üldse üritavad... Ükskõik, kui halb film välja kukub, raha voolab sisse ikkagi tohututes kogustes. Sel korral pole isegi Lokit. :( Ütleks, et keskmiselt on "Agents of SHIELD-i" episoodid uuest "Avengersist" põnevamad ja selle sarja jätsin ma pooleli. Mõnel hetkel lootsingi, et Coulsoni tiim lennukiga kohale lendaks ja elust väsinud Tasujatele pisut värskust lisaks. Õnneks nüüd on aasta aega pausi, ehkki võiks veel rohkem olla.

Ja ma läksin vaatama relatiivselt kõrgete ootustega.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas Forzelius » 31. Mai 2015, 11:51

Ei olnud ka väga impressed. Üle viskab juba natukene see mudel, et kõik peab olema world dominationist. Alati käib filmi teises kolmandikus võidusõit sellele, kumb saab suurema laseri või energiavälja või mingi suvalise vidina valmis, mis siis ülemvõimu kehtestab. Lisaks on lõpukaklus pea alati ühesugune madistamine, mis enam ammugi huvitav ei ole. Ühesõnaga actioni-süžee vallas slight-keskmine pettumus kindlasti. Ultroni missioon tundus ka selline, mida on ka varem tehtud - teeme inimkonnast midagi enamat, sest inimesed on nii nõrgad. Aga nagu ikka lõpus tuleb välja, et kogu see "eksimine on inimlik" angle ongi ainuõige. Rassu ütles palju asju, millega ma nõus olen.
Aga. aga, aga meeldis mulle tohutult see, kuidas tegelasi näidati. Hawkeye eriti. Pandi täiesti uskuma nende pereelu ja kõike seda, mida tavaliselt ei ole. Kõik on mingid suured erakud oma koobastes või katusekorterites. Mindi kuidagi personaalsemaks ja tehti kangelased palju inimlikumaks. See suund mulle meeldis. Agajah, üldiselt suhteliselt sama lüpsmine nagu esimene osa. Saavad ise ka aru, et pingutama nii palju ei pea.
Also, esimest korda nägin kinos tiitreid, kus üks sektsioon võttis terve ektraan mingiks kaheks sekundiks enda alla, enne kui järgmise rolli inimesed tulid. See oli vast kõige meeldejäävam. Post-credits ka muljet ei avaldanud, sest näen juba ette, et siit tuleb järgmine koll, kes tahab planeet Maa'st oma libu teha.
Viimaste aastate lemmikuks jääb ikka Days of Future Past.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas ruut » 01. Juuni 2015, 10:41

Forzelius kirjutas:Post-credits ka muljet ei avaldanud, sest näen juba ette, et siit tuleb järgmine koll, kes tahab planeet Maa'st oma libu teha.

*Universumist. Thanos on pisut mahukama skaalaga poiss.

Mulle film meeldis. Siin-seal oli tahumatuid külgi, ent üldine kompott oli selline mõnus fun.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 990
Liitunud: 23. Mai 2009, 22:31

Re: Tasujad: Ultroni ajastu

PostitusPostitas LiveForThis » 20. September 2015, 02:58

Film jättis kuidagi väga tuimaks. Lugu ja kogu see suurem Avengersite narratiiv/teemad selle taustal justkui töötas kenasti, olgugi, et sisulisele arengule jagus ebaloogikat igale poole.

Ütleme nii, et film jättis tugevalt sellise kliinilise ja kunstliku toote maigu. Üldiselt häriski mind väga see kunstlik harmoonia, mis lausa vägisi tõmbas mind sellest maailmas välja. Winter Soldieris seda tunda ei olnud, ju siis tuleb see Avengersite filmide suure olulisuse tõttu rohkem esile. Et jah, nautisin grupi dünaamikat ja nende ühiseid seikluseid, Whedoni töö on laitmatult täpne ja kaunis, visuaalselt hoopis paeluvam kui esimene osa, Ultron oli väga intrigeeriv ja sama saab ka nende kaksikute kohta öelda. Intrigeerivad olid nad aga teatava tasandini, üldjuhul olid kõik uued tegelased ikkagi väga pinnapealse puuga löödud.

Aga seda kõike vaadates sain jätkuvalt kinnituse, et Marveli ponnistused lähevad minust ikkagi mööda. See, mille poole nad püüdlevad. See lihtsus ja suurejoonelisus, see hullumeelne meelelahutuslikus, see ei ole lihtsalt minu jaoks. Erandeid kindlasti on. Winter Soldier oli MCU kontekstis väga äge. Ja Marveli/Netflixi Daredevil on aga täpselt see, mida ma vajan. Ja filmid elavad sellega võrreldes oma lihtsakoelist elu edasi, ja noh, las elavad.

MCU 2. faasi vaadates väärib minu suurt armastust ainult Guardians of the Galaxy. Seda filmi ma ei oska vaadata Marveli superkangelase mölluna. Põhimõtteliselt ei saa Guardians enam erinevam ja parem film ollagi, kui võrrelda Marveli viimase aja hittidega.

3/5 - selle eest, et Avengersid (e. Marvel) ei suuda ega oska teha otsekohest laiska saasta nagu need Michael Bay abordijäänused.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 63 külalist