Filmiveebi elu ja tegemised (kaklemised)

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderaator: Meeskond

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

PostitusPostitas Soprano » 17. September 2014, 22:02

Samal ööl, kui Rassu selle kurikuulsa mängu tegi, oli IRCus väike arutelu:
Spoiler :
[01:19] <raiz> peab kusjuures mainima, et omapärane mäng Rassu poolt :D
[01:20] <cm> kle jaa :D
[01:20] <cm> see võib huvitavaks minna..
[01:20] <cm> õigemini ongi juba huvitav :D
[01:21] <cm> hakatakse siin pärima, et miks minu eemaldasid jne
[01:21] <@Soprano> isiklikuks läheb
[01:21] <cm> kindlasti
[01:21] <@Soprano> kellegi eemaldad, siis eemaldatakse vastu teema
[01:22] <@Soprano> suht pointless

Hiljem lisasin veel:
Spoiler :
[19:05] <@Soprano> minu jaoks on see teema idiootlik, et hoian eemale


See oli puhtalt minu isiklik arvamus Rassu mängust. Kuigi teema võis alguses olla "lõbus", siis aimasin juba ette, et see lõppeb halvasti, aga sellist asjade käiku poleks ette ennustanud... Mul oli tegelikult sama mõte nagu eerikul, et kustutada ennast nimekirjast, aga ei hakanud teemasse üldse sekkuma nagu IRCus lubasin, aga see selleks.

Olles nüüd tutvunud kõikide tänaste sündmustega, siis minu arvamuse kohaselt eksisid kõik moderaatorid (uLtImAtEcRiTiC, Rassu ja eerik) kirjutatud või kirjutamata reeglite vastu, kas siis vähemal või rohkemal määral. Õigemini on ainult üks reegel, mis hetkel kehtib: "7. Administraatorite ja moderaatorite otsuste tegemine ei kuulu arutlusele.". Probleem on selles, et kõik osapooled ongi moderaatorid (jätame Hendriku hetkel välja). See reegel läheb ilmselt muutmisele/täiendamisele.

uLtImAtEcRiTiC tunnistas privaatselt, et poleks pidanud Hendriku postitust kustutama. Täpseid põhjuseid ma ei tea ja see polegi tähtis. Oluline on, et ta ei pannud nt. ennast nimekirja tagasi või ei kustutanud tervet teemat. Minu silmis oli uLtImAtEcRiTiC'u viga kõige väiksem ega vääri karistust. Inimesed ikka eksivad.

eerik selgitas enda käitumise põhjused ära siin. Ma lugesin logidest üle: eerik sulges teema kuuel korral enne kui ta kustutas. Kõikidel kordadel avas teema Rassu. eeriku üks viga oli see, et ta oleks võinud selle selgituse panna koheselt kõigile nähtavale, siis poleks ilmselt suurt tüli tekkinud. Kui teema oleks jäänud lihtsalt suletuks, siis oleks võinud teha nt. ühise hääletuse, kas teema avada vms. Kuna eerikule on teema juba tuttav, siis ei tohiks 2 nädalat moderaatori õiguste eemaldamist mingi katsumus olla.

Rassu esimene viga oli mängu tegemine, aga tõsisemalt rääkides, siis ta on seda isegi korduvalt tunnistanud, et tegi mängu intriigide loomiseks jms. Minu silmis oli Rassu käitumine (teema korduv avamine, eeriku selgituste kustutamine, eeriku sõimamine) kõige ebaprofessionaalsem. Loodetavasti on kuu aega ilma moderaatori õigusteta piisav aeg oma tegude üle järele mõtlemiseks. Keegi ei keela sul teemat uuesti teha, kui tõesti väga soovid.


Lisan omalt poolt veel seda, et see olukord on ikka väga tobe ja olen Filmiveebis pettunud. :?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

PostitusPostitas tuusla » 17. September 2014, 23:05

Pr Paukson pani juba aasta tagasi äärmiselt tõsiteadusliku teose kokku, kus on kirjas järgmine:

Kolmapäev, 17. september 2014.

Tänane Pluuto pingeseis toob Vähkidele ja Kaljukitsedele (khm, Rassu) ägedust, võitlusvaimu ja autokraatsust. Kui te oma ütlemisi ja tegemisi korraliku kontrolli alla ei võta, siis on konfliktid töökaaslastega ja muudes suhetes vältimatud. Ärge kukkuge pimedast peast millegi vastu võitlema, kui teil ei ole toetajaid - see toob teile kindla kaotuse. Võtke vaevaks enne tegutsema hakkamist kõik korralikult läbi seedida ning nõustuge mõistliku kompromissiga, muidu võite millestki kûllalt olulisest hoopis ilma jääda. /.../Tänane päev on kõikidele märkidele pingeline, sest salvavaid märkusi ja autokraatsust esineb küllaltki palju. Õhtupoole muutute siiski pisut paindlikumaks.


Ja lûhikokkuvõte homsest: diplomaatia on teid maha jätnud ja igasugused läbirääkimised kipuvad ebaõnnestuma. Vältige külmetumist, häälepaelad on tundlikud.

Tähed ja Paukson ei valeta!!!
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 406
Liitunud: 22. August 2009, 00:21
Asukoht: Metsamajake

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

PostitusPostitas LiveForThis » 18. September 2014, 00:35

Soprano kirjutas:uLtImAtEcRiTiC tunnistas privaatselt, et poleks pidanud Hendriku postitust kustutama. Täpseid põhjuseid ma ei tea ja see polegi tähtis. Oluline on, et ta ei pannud nt. ennast nimekirja tagasi või ei kustutanud tervet teemat. Minu silmis oli uLtImAtEcRiTiC'u viga kõige väiksem ega vääri karistust. Inimesed ikka eksivad.


Nii et Ulti eksis õnnetult ja täiesti kogemata selle vastu, et ta täiesti teadlikult ja pahatahtlikult kustutas ära teda naljatlevalt tögava postituse, püüdes Hendriku postitust nö. ajaloo annaalidest kustutada nagu seda poleks kunagi olemas olnudki.

Selge. Inimesed ikka eksivad.


Jep, ma ka sügavalt pettunud. Olgugi, et ma pigem pealtvaataja selle jandi suhtes, aga ikkagi on lausa hämmastav tõdeda, et taoline teema tuntud FV kasutajad nii leili ajas. Algas ju kõik provotseerivast teemast, mis, andke andeks, oli kõigest süütu nali meie kogukonna pihta. Ja siis järsku hakati hingepiinades vaevlema nagu oleks keegi te koju tulnud, esikumatile sittunud ja maha löödud kassi voodi kohale naelutanud.

Teadlikult ei osalenud selles mängus. Puudus igasugune huvi seda teha. Sama lugu on ka Spelliga.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. September 2014, 00:54

LiveForThis kirjutas:Nii et Ulti eksis õnnetult ja täiesti kogematta selle vastu, et ta täiesti teadlikult ja pahatahtlikult kustutas ära teda naljatlevalt tögava postituse, püüdes Hendriku postitust nö. ajaloo annaalidest kustudada nagu seda poleks kunagi olemas olnudki.

Ma ei tea, mille pinnalt sina oma järeldusi teed, aga need on pehmelt öeldes kummalised ja osaliselt väärad.

1. Kogemata, kustutada.
2. Pahatahtlikult? Seega minu soov kannatusi põhjustada seisnes milles? Et hoopis mina hakkasin tüli norima ja pildusin nõmedusi? Ahah, selge.
3. Ei tea, mis nalju sa oled harjunud tegema, aga pärast esimest korda sai nali nagu läbi.
4. Ei soovi kehvasti öelda, aga mida ütleksid sina inimesele, kel puudub funktsionaalne lugemisoskus? Kas sa tõsimeeli arvad, et kui ma selle nõmeduse kustutasin, siis jäin ma kuidagi sinna "mängu" edasi. Vaatamata sellele, et ma kirjutasin, et see ei puuduta mängu kulgu. Mingi soovmõtlemise meistriklass.

Ei ole tahtmist järjekordset vaidlust algatada. Ela siis oma tõega.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Filmiveebi elu ja tegemised (kaklemised)

PostitusPostitas LiveForThis » 18. September 2014, 01:02

Sa vist kirjutasid oma vastust päris kaua. Ma jõudsin oma kirjavead juba ära parandada (Y)

Butthurt on butthurt ja ongi kõik, kulla Ulti. Mõni teine vähemalt tunnistaks seda. Naljad on naljad ja kui sind tõesti solvas sügavalt teise kasutaja sinu nime kahel korral naljakamaks modifitseerimine, siis ma siiralt soovitaksin elu nati rahulikumalt võtta. Kogu seda jama poleks vähemalt esialgu (hiljem oleks see teema niikuinii mäsuks ära läinud) ju tekkinud, kui sa poleks niimoodi solvunud. Ja siis oma võimu näidanud.

Samas ega ma väga ei tea, mis te seal ircus omavahel teete ja ehk on sul ja Hendrikul see juba pikaaegne tögamine.

Igavene tõde? Soovmõtlemine? Ulti, please...
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

PostitusPostitas lostinthemist » 18. September 2014, 01:07

tuusla kirjutas:Tähed ja Paukson ei valeta!!!

Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Re: Filmiveebi elu ja tegemised (kaklemised)

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. September 2014, 01:20

Sul on solvumisest ja võimu näitamisest väga imelik arusaam. Seega, "kulla" LFT, võid oma filosoofiad, vandenõuteooriad ja soovitused enda teada jätta.

Usun, et kõik suutsid omad järeldused juba teha.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Filmiveebi elu ja tegemised (kaklemised)

PostitusPostitas Soprano » 18. September 2014, 01:27

Pilt

Ärge nüüd pikka viha pidage, aga ma panen teema lukku. Kõigile oleks vaja veidikene time out'i.

Mul oli eile nädala ainus vaba päev ja pidin selle teemaga õhtu otsa jagelema. :(
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: FILMIVEEBI ELU JA TEGEMISED (KAKLEMISED)

PostitusPostitas Rasmus » 18. September 2014, 20:41

Kuna arvamuse avaldamise võimalus on õiges teemas likvideeritud, kirjutan siia ning loodan, et mõni hea inimene, kellele veel moderaatoriõigused alles on jäänud, nihutab postituse vajalikku kohta ja eemaldab selle märkuse.

Eks minust oligi naiivne loota, et Soprano suudaks minuga seotud otsuse tegemisel objektiivseks jääda. Garanteerin, et kui kustutatud teema oleks olnud midagi sellist, millest Sop natukenegi hoolinud oleks, või kui teema autor oleks olnud keegi talle sümpaatne inimene, oleks temapoolne lahendus hoopis teistsugune olnud. Arvasin vähemalt, et teda kõigutab teiste foorumlaste ühehäälne arvamus eeriku teoga kaasnenud ebaõigluse kohta, kuid nagu näha, siis mitte.

Soprano kirjutas:Minu silmis oli Rassu käitumine (teema korduv avamine, eeriku selgituste kustutamine, eeriku sõimamine) kõige ebaprofessionaalsem.

Oh come on. Ma pidin teema korduvalt avama, kuna eerik pani seda korduvalt kinni. Kuus korda üritasin ma kontrolli oma teema üle taastada, kuid eerik ei võimaldanud mul seda teha. Kuskilt võttis ta endale ka õiguse mind kui temaga täpselt samal tasemel olevat moderaatorit hoiatada, mis on iseenesest juba räigelt solvav. Kui üks mode tahab teemat lukku panna ja teine seda lahti hoida, siis ei ole teema kustutamine mitte mingis universumis normaalne kompromiss.
Eeriku kahe selgituse kustutamine suletud foorumis, millega ma absoluutselt mingit kahju ei tekitanud, ei pea ma tõesti just eriliseks rikkumiseks. Eerik oli just jäädavalt kustutanud minu kolmeleheküljelise mängu, mis oli ühtlasi FV viimase aja populaarseim teema, nii et Soprano poolt oleks inimlik vähemalt üritada aru saada minu tunnetest sel hetkel.
Eeriku sõimamine toimus täielikult ircus ja sealsed tegevused ei ole mitte kunagi varem mõjutanud foorumiga seotud otsuseid ega tohiks seda teha ka nüüd. Ainuüksi fakt, et Soprano oma tegevusi ircus toimunuga õigustada püüab, näitab, kui suur on tema soov süü minu kaela riputada ja seda õigluseks kutsuda.
Kõik minu teod olid tagajärjeks eeriku põhjustatud probleemile (mängu lukustamine ja kustutamine) ning loogika ütleb, et tüli põhjustajal lasub suurem või vähemalt samaväärne süü teiste osapooltega, kuid hetkel langetatud otsus on täpselt vastupidi. Omaette idiootsus on muidugi ka see, et eerik sai sama reegli teistkordsel rikkumisel väiksema (peaaegu olematu) karistuse kui esimesel juhul, aga Soprano otsuste ebaadekvaatsusest ma juba rääkisin, nii et mis siin ikka imestada.

Mu teema on kadunud ja ma ei saa seda enam algkujul tagasi... olgu, võin sellega nüüd vaikides leppida. Aga ebaõiglusega ma leppida ei taha. Oma moderaatoriõigusi ei vaja ma enam kunagi tagasi, kuna on ilmselge, et minu panust FV arendamisse ja täiendamisse ei osata siin hinnata. Oli omaette ime, et Sop mind kord üldse meeskonda võttis ja ma hindan seda võimalust, aga praegusel kujul ei tööta see meeskonna-korraldus absoluutselt.

Rassu out.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?

PostitusPostitas Forzelius » 18. September 2014, 21:14

Pea püsti, poja. Rahva silmis oled sa endiselt võitja. Mäng ongi rigged süsteemi kasuks.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: FILMIVEEBI ELU JA TEGEMISED (KAKLEMISED)

PostitusPostitas Ralf » 18. September 2014, 22:02

Rassu kirjutas:on ilmselge, et minu panust FV arendamisse ja täiendamisse ei osata siin hinnata.

Mina hindan.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: FILMIVEEBI ELU JA TEGEMISED (KAKLEMISED)

PostitusPostitas Soprano » 19. September 2014, 12:07

Ralf kirjutas:
Rassu kirjutas:on ilmselge, et minu panust FV arendamisse ja täiendamisse ei osata siin hinnata.

Mina hindan.

+1

Rassu, kui sa arvad, et ma ei hinda sinu panust Filmiveebi täiendamisse, siis oled ikka väga valesti aru saanud kogu asjast. Sa oled ju üks kõige aktiivsem filmide jms. lisaja. Usu või ära usu, aga mul on pandud telefoni isegi meeldetuletus "Rassu" 15. oktoobriks ja kui sa oled selleks ajaks ümber mõelnud, siis ootame sind meeskonda tagasi. Hetke emotsioonide põhjal sa seda muidugi ei soovi ja ma saan täiesti aru. Nagu nägid, siis tegime täna ka mõned muudatused meeskonna korralduses, et selliseid olukordi tulevikus vältida.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Eelmine

Mine Arutlus

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline