Spoiler :
Hiljem lisasin veel:
Spoiler :
See oli puhtalt minu isiklik arvamus Rassu mängust. Kuigi teema võis alguses olla "lõbus", siis aimasin juba ette, et see lõppeb halvasti, aga sellist asjade käiku poleks ette ennustanud... Mul oli tegelikult sama mõte nagu eerikul, et kustutada ennast nimekirjast, aga ei hakanud teemasse üldse sekkuma nagu IRCus lubasin, aga see selleks.
Olles nüüd tutvunud kõikide tänaste sündmustega, siis minu arvamuse kohaselt eksisid kõik moderaatorid (uLtImAtEcRiTiC, Rassu ja eerik) kirjutatud või kirjutamata reeglite vastu, kas siis vähemal või rohkemal määral. Õigemini on ainult üks reegel, mis hetkel kehtib: "7. Administraatorite ja moderaatorite otsuste tegemine ei kuulu arutlusele.". Probleem on selles, et kõik osapooled ongi moderaatorid (jätame Hendriku hetkel välja). See reegel läheb ilmselt muutmisele/täiendamisele.
uLtImAtEcRiTiC tunnistas privaatselt, et poleks pidanud Hendriku postitust kustutama. Täpseid põhjuseid ma ei tea ja see polegi tähtis. Oluline on, et ta ei pannud nt. ennast nimekirja tagasi või ei kustutanud tervet teemat. Minu silmis oli uLtImAtEcRiTiC'u viga kõige väiksem ega vääri karistust. Inimesed ikka eksivad.
eerik selgitas enda käitumise põhjused ära siin. Ma lugesin logidest üle: eerik sulges teema kuuel korral enne kui ta kustutas. Kõikidel kordadel avas teema Rassu. eeriku üks viga oli see, et ta oleks võinud selle selgituse panna koheselt kõigile nähtavale, siis poleks ilmselt suurt tüli tekkinud. Kui teema oleks jäänud lihtsalt suletuks, siis oleks võinud teha nt. ühise hääletuse, kas teema avada vms. Kuna eerikule on teema juba tuttav, siis ei tohiks 2 nädalat moderaatori õiguste eemaldamist mingi katsumus olla.
Rassu esimene viga oli mängu tegemine, aga tõsisemalt rääkides, siis ta on seda isegi korduvalt tunnistanud, et tegi mängu intriigide loomiseks jms. Minu silmis oli Rassu käitumine (teema korduv avamine, eeriku selgituste kustutamine, eeriku sõimamine) kõige ebaprofessionaalsem. Loodetavasti on kuu aega ilma moderaatori õigusteta piisav aeg oma tegude üle järele mõtlemiseks. Keegi ei keela sul teemat uuesti teha, kui tõesti väga soovid.
Lisan omalt poolt veel seda, et see olukord on ikka väga tobe ja olen Filmiveebis pettunud.