Kui asi tõesti meeskonna vahetuseni peaks jõudma, olen loomulikult nõus foorumi juhiks olemise raske kandami enda peale võtma. Esimeste muudatuste hulka kuuluks loomulikult kõikide kasutajate foorumist bännimine, kes ei ole näinud vähemalt üht järgnevatest sarjadest: "Buffy", "Angel", "Veronica Mars" või "Merlin". Minu visiooni kohaselt järgneks sellele omakorda nädal järele mõtlemise aega, mille vältel on bännitud foorumlastel võimalik selgusele jõuda, miks nad seni oma elu nii valesti elanud on ning muidugi on Suur Isand (nii hakkavad kõik mind kutsuma) armuline: kõikidel on võimalus lunastuseks ning enda kasutaja taaskandmiseks foorumlaste nimekirja, tuleb lihtsalt eelnimetatud sarju vaatama hakata. Loomulikult ootan ma ka igapäevaseid sisukaid postitusi, soovitavalt iga episoodi kohta eraldi. Kõik kasutajad, kes pole pärast foorumiga taasliitumist suutnud kuu aja jooksul kõiki kõnealuseid seriaale ära vaadata, kustutatakse igaveseks.
# JazAdministraatoriks2014
Ehk jah, ma saan aru õigusest moderaatoritel omavoliliselt korda pidada, kui tegu on sedalaadi korrapidamisega, mis suuremale osale kasutajaskonnast arusaadav on. Foorumi kõige aktiivsema teema kustutamist ma siiski "arusaadava" alla liigitada ei julgeks. Refraseerides Kranzbergi: "Teema pole ei hea, halb ega neutraalne" ehk see, kas teema kujuneb vaenulikuks või mitte, oleneb juba kasutajatest. Kõnealune filmiveeblaste eemaldusmäng ei pruukinud olla oma viha välja elamise väljund ning enamus ei kasutanudki seda sellena. Ning olgem ausad, aeg-ajalt kulub väike kogus teravamaid postitusi siia foorumisse ka ära. + Üleüldiselt on lihtsalt
douchebag kustutada midagi, kuhu inimesed postituste kirjutamise näol oma aega vähemal või rohkemal määral panustanud on.