Immigrant

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Immigrant

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. Märts 2014, 19:46

Immigrant
The Immigrant (2013)

On aasta 1921, kui õed Ewa (Marion Cotillard) ja Magda (Angela Sarafyan) jätavad selja taha oma sünnimaa Poola ning suunduvad parema elu otsingul Ameerikasse. Nende tee ameerika unelmani ei osutu sugugi lihtsaks, kuna Magda satub Ellise saarel tuberkuloosi kahtlusega karantiini ning Ewa tahetakse riigist välja saata. Ewa siiski pääseb riiki tänu Brunole (Joaquin Phoenix), kes pakub talle eluaset ning tööd oma teatris, mis nagu varsti selgub pole midagi muud kui lihtlabane bordell. Lootusetuses hakkab ta seal tööle, et oma haige õe ravimiseks raha koguda. Seal kohtub ta ka teise saatusliku mehega – illusionisti Orlandoga (Jeremy Renner), kes armub Ewasse ning soovib ta päästa sellest liiderlikust maailmast. Tekib omamoodi veider armukolmnurk, mis ähvardab nende kõigi elu hävitada...

www.solariskino.ee
The Immigrant (2013) on IMDb


Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Napp 6/10

PostitusPostitas Ralf » 03. September 2014, 19:18

Natuke rohkemat kui mõni hädine tragöödia lõbutüdrukuks sunnitud naise kannatusist, aga sellele vaatamata mitte suurepärane - veidi liiga imal ja alalhoidlik. Meenutama jääb ainult Joaquin Phoenix'it, kes teeb väga hea rolli piinatud kupeldajana, kel lootust ennast nimitegelase kaudu lunastada.
Arvustus
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Immigrant

PostitusPostitas rauls » 07. September 2014, 11:33

Lavastaja James Gray eelmine film "Two Lovers", kus mängis ka Joaquin Phoenix, on palju parem. Mulle peaks taolised ellujäämisvõitlusel põhinevad linateosed meele järgi olema, aga "Immigrant" ei olnud nii väga paeluv. Sisu oli sellise tõsise draama kohta natuke liiga lihtne ja läbinähtav. Ütleme, et keskpärase sisuga teos. Muidu kenasti üles võetud film. Ajastutruudusega on vaeva nähtud. Joaquin Phoenix tegi taaskord väga kena rollisoorituse - kuradi kõva näitleja ikka! Küll on hea, et "I'm Still Here" oli lihtsalt üks vemp.

6,5/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4385
Liitunud: 27. August 2008, 23:34


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 46 külalist

cron