See on peale ''Face/Off''i teine lemmikfilm ning mina olen seda ilmselt üle 10 korra vaadanud.
Filmi teeb huvitavaks ainult see asjaolu, et Ameerika presidenti üritatakse lennukilt minema saata, aga ta tuleb tagasi ja lõpuks päästab kogu meeskonna.
Gary Oldman on kahjuks selline näitleja, kellel on minu silmis ainult üks huvitav roll Jim Gordon Batmani filmides, hetkel olen muidugi näinud ainult 10 tema filmi, veidige meeldis ka ''Lost in Space''.
Film meeldis selle tõttu ka, et seal mängis teine lemmiknäitleja Dean Stockwell, kelle kohta olen näinud ainult filmi ''The Lagoliers'' ja seriaal ''Quantum Leap''.
Naljaks tegelaskuju oli Andrei Kolchak (Elya Baskin).
Hindeks annan 10/10.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eriti palju eelmisele postitusele lisada juurde ei ole.
Seekord vaadates hakkasin ma mõtlema, järgi jäänud inimesed küll, enne lennuki alla kukkumist tapeti, aga kui sai veel ühe inimese päästa, siis miks ülejäänud inimesed ei näinud võimalusena, kui lennuk on piisavalt madalal, siis hüppata vette.
Huvitav näitleja on ikka Gary Oldman, tegelikult üks lemmikuid näitlejaid, aga enamikes filmides ei meeldi, minu jaoks jäi Gary Oldmani roll igavaks ''Air Force One'', eriti meeldis ta Batmani filmides ja ''Track 29'' ning veidi ka ''Lost in Space'' ja ''Leon: The Professional''.
Eelmine nädal vaatasin palju etv2 kodulehel teatrietendusi ning mitmedes teatrietendustes juhtus mängima Karl Kalkun. See tuletas meelde näitlejat Elya Baskin, kes on väga sarnane Karl Kalkuniga.

Endiselt hindeks 10/10.