Hambaarst

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Hambaarst

PostitusPostitas Priit » 01. Juuli 2006, 22:20

Hambaarst
The Dentist (1996)

Dr. Feinstone’l (Corbin Bernsen) on kõik: ilus naine (Linda Hoffman), luksuslik maja ja edukas hambaarsti karjäär. Ühel päeval aga avastab ta affääri oma naise ja basseinipoisi (Michael Stadvec) vahel. See paneb ta mõistma, et iga puhta pinna all on kõdunemise lehk. Muutudes aina hullumeelsemaks, hakkab ta oma patsiente piinama.

Loe täielikku tutvustust siit
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1973
Liitunud: 19. August 2005, 03:08
Asukoht: Kohtla Järve

PostitusPostitas Priit » 01. Juuli 2006, 22:26

Sai ka siis ära vaadatud. Filmi sisu oli suht ainulaadne, see polnud just tavaline släsher. Intro mulle meeldis eriti. Näitlejad olid kõik head, parimat tööd tegi Bernsen ja Foree kindlasti! Foree sobib ikka sellistesse rollidesse. Nonii, räägiks pisut "mõrvadest". Tegelikult olid need suht stiilsed ja eriti rõvedad, see mis ta oma naisele tegi. Selle stseeni ajal panin silmad kohe kinni. Pealegi hirmutas mind see film ka seepärast, et ma ise ka hambaarste ja puure jms kardan. Muusika oli ta nagu oli, eriti ei kõigutand ja ei pannud tähele ka. Aga see Credits muusika oli küll painav. Nojah, õudusfilmi sõpradele läheb see kindlasti peale, teiste kohta ei oska öelda. Parem oleks võinud ta olla, kuid ikkagi oli ta vägagi mõnus. Annan 7/10.


Nüüdsest ma enam hambaarstile ei lähe! :D


*läheb hambaid pesema*



PS! Fletchu, your turn to comment :wink:
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1973
Liitunud: 19. August 2005, 03:08
Asukoht: Kohtla Järve

PostitusPostitas Ralf » 01. Juuli 2006, 23:06

Selge see. : )

Ootasin filmilt midagi lapsepõlves nähtud "Dr. Giggles" sarnast ja kuna minu arust ei saakski olla midagi huvitavamat, kui hullunud hambaarst poolteist tundi patsiente piinamas. Bernsen oli väga oma rollis hingega sees. See, kuidas ta piinamist nautis (e. oma naise puhul) tuli korralikult välja. Film muutis meeleolu äärmiselt rahutuks. Väikest poissi, kelle suud Bernsen hallutsinatsioonide käigus vigastas, oli veelgi karmim vaadata - tegu ju lapsega. Idee lihtne ja muretu. Ajas asja ära. Korralik B-movie.

Edaspidi käin muidugi hambaarsti juures küll.

6/10

PS. Tänaks siinkohal ka filmi uppijat, ta ise teab, kes ta oli.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas CyberRax » 05. Juuli 2006, 02:45

Keskpärane. Tõenäoliselt asi minus, aga eelistan algusest lõpuni ärapööranud psühhosid, mitte sääraseid kes vaikselt ebanormaalsusesse kalduvad. Viimased on IMO mõneti... "ebareaalsed" oleks vist õige väljend. Verised lõigud olid küll leidlikud (hambaarstlus on ise üks parajalt originaalne ala mis õudukates on mõistetamatult vähe kajastamist leidnud) aga sellega asi kahjuks piirduski. 5/10
CyberRax
Eliit
 
Postitusi: 451
Liitunud: 08. September 2005, 20:39
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 31 külalist

cron