Halb: Pootie Tang - Louis C.K.

Hea filmi poll on üleval.
Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Kas magamiskotiga toas ei saaks magada?
tuusla kirjutas:Soprano, kas filmimängu auhinnad = see tavaar, mida ma aasta kogunud olen, või tuleb midagi vägevamat? Lennupiletid Jaapani Harrypotterlandi?
JazZ- kirjutas:Et transpordist ka mingi ülevaade oleks, siis üritan teha kokkuvõtte praegusest seisust mulle teadaoleva info põhjal (ja ehk update'in seda siis vastavalt muutustele):
Liin Tallinn - Suurpea
Wolle auto: Wolle, Ralf, margot, Audrey (1 vaba koht?)
tuusla auto: tuusla, Soprano, evatsikk, Kaido(?) (rohkem ei mahu, sest palju asju (ehk tuusla meigikohver))
losti auto: lostinthemist, Forzelius, bpuhnja, Furs (1 vaba koht?)
Kadii auto: Kadii, 0ll (tulevad pärapõrgust, rohkem ei saa)
Marfu auto: Marfu, Iceman (?), LiveForThis (?), Spellbound (?) (1 vaba koht?)
Buss: JazZ-
Transport teadmata / vajavad transporti / ei tea, kas kohale tulevad: Jolt, hint, Level, eerik, ulti, Zinera, Px
Liin ülejäänud Eesti - Suurpea
adi auto: adi, ZeMonsta, CM-Girl (?) (2 vaba kohta?)
Rassu jalgratas: Rassu
Kermitose salajane transport: Kermitos
Transport teadmata/ vajavad transporti / ei tea, kas kohale tulevad: Garli, The_Boss, Entsu, kustom, dm7
eerik kirjutas:Broneerin magamiseks kõige suurema majas oleva diivani, kui seal mõni juhtub üldsegi olema.
Soprano kirjutas:Magamiskottidega põrandale mahub u. 3-4 inimest.
Forzelius kirjutas:eerik kirjutas:Broneerin magamiseks kõige suurema majas oleva diivani, kui seal mõni juhtub üldsegi olema.
Teatan siinoleva postitusega, et ignoreerin eeriku broneerimist totaalselt ja üritan kõige suuremat diivanit, kui seal mõni juhtub üldsegi olema, endale saada. Sest fuck sellised "ma tahaks endale saada sellist asja" postitused. Vaatame, mis miis sa oled peale oma siidreid, eerik.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline