Halb: Pootie Tang - Louis C.K.
Hea filmi poll on üleval.
Moderator: Meeskond
Sooviks sama teada. Ja kui keegi mind auto peale võtaks, oleks super.Ralf wrote:Kas magamiskotiga toas ei saaks magada?
Sinu stuffi jäi tegelikult eelmisest aastast natukene ülegi, et võtan need kaasa + enda poolt nipet-näpet. Koos sinu aastase koguga tuleb siis päris hea ports auhindu.tuusla wrote:Soprano, kas filmimängu auhinnad = see tavaar, mida ma aasta kogunud olen, või tuleb midagi vägevamat? Lennupiletid Jaapani Harrypotterlandi?
Täpsustuseks, et minu autos on kokku 5 isikut + tõepoolest, mis seal salata, meigikohver.JazZ- wrote:Et transpordist ka mingi ülevaade oleks, siis üritan teha kokkuvõtte praegusest seisust mulle teadaoleva info põhjal (ja ehk update'in seda siis vastavalt muutustele):
Liin Tallinn - Suurpea
Wolle auto: Wolle, Ralf, margot, Audrey (1 vaba koht?)
tuusla auto: tuusla, Soprano, evatsikk, Kaido(?) (rohkem ei mahu, sest palju asju (ehk tuusla meigikohver))
losti auto: lostinthemist, Forzelius, bpuhnja, Furs (1 vaba koht?)
Kadii auto: Kadii, 0ll (tulevad pärapõrgust, rohkem ei saa)
Marfu auto: Marfu, Iceman (?), LiveForThis (?), Spellbound (?) (1 vaba koht?)
Buss: JazZ-
Transport teadmata / vajavad transporti / ei tea, kas kohale tulevad: Jolt, hint, Level, eerik, ulti, Zinera, Px
Liin ülejäänud Eesti - Suurpea
adi auto: adi, ZeMonsta, CM-Girl (?) (2 vaba kohta?)
Rassu jalgratas: Rassu
Kermitose salajane transport: Kermitos
Transport teadmata/ vajavad transporti / ei tea, kas kohale tulevad: Garli, The_Boss, Entsu, kustom, dm7
Teatan siinoleva postitusega, et ignoreerin eeriku broneerimist totaalselt ja üritan kõige suuremat diivanit, kui seal mõni juhtub üldsegi olema, endale saada. Sest fuck sellised "ma tahaks endale saada sellist asja" postitused. Vaatame, mis miis sa oled peale oma siidreid, eerik.eerik wrote:Broneerin magamiseks kõige suurema majas oleva diivani, kui seal mõni juhtub üldsegi olema.

See tähendab, et põrandal on juba magamiskotid valmis ja enda omi ei pea kaasa võtma? Suurepärane! ^^Soprano wrote:Magamiskottidega põrandale mahub u. 3-4 inimest.

Küta, Leesmann, küta! Kui sul broneerimistest ükskõik on, siis võid ju voodisse kellegi kaissu ka ronida.Forzelius wrote:Teatan siinoleva postitusega, et ignoreerin eeriku broneerimist totaalselt ja üritan kõige suuremat diivanit, kui seal mõni juhtub üldsegi olema, endale saada. Sest fuck sellised "ma tahaks endale saada sellist asja" postitused. Vaatame, mis miis sa oled peale oma siidreid, eerik.eerik wrote:Broneerin magamiseks kõige suurema majas oleva diivani, kui seal mõni juhtub üldsegi olema.