Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:Selles suhtes, et tõmbamises pole enam midagi imelikku, aga isegi mina ei tiriks mitte kunagi endale koopia filmist, mis ei ole isegi maailma kinodesse jõudnud.
Forzelius kirjutas:LiveForThis kirjutas:Selles suhtes, et tõmbamises pole enam midagi imelikku, aga isegi mina ei tiriks mitte kunagi endale koopia filmist, mis ei ole isegi maailma kinodesse jõudnud.
Lol, ütle mulle palun, mis vahet on selles, kas sa jätad tegija ilma rahast enne linastumist või peale linastumist.
OT: kulla inimene, ära mine levitusketi parasiitide propagandaga kaasa. Austusega pole asjal mingit pistmist, ainus mis parasiitidest vahemeeste jaoks loeb on papp mis rahakotti jõuab. Selle tõttu ka kogu see "AINULT KINOS!" möga nende poolt, kuna igasugused muud variandid (k.a. legaalsed) on küsimärgiga ja võtavad aega.LiveForThis kirjutas:Asi on lihtsas põhimõttes - austus filmitegijate vastu.
Ei saa sest argumendist aru. Võib-olla olen liialt naiivne, aga kas Stallone'i peaeesmärgiks ei peaks olema see, et võimalikult paljud inimesed ta filmi vaatavad? Alles seejärel kui palju pappi vaatajad välja käivad. Stuudio ja levitusketiga on muidugi vastupidi, nonde jaoks on sissetulekud A ja O ning vaatajanumbrid omavad ainult promoväärtust.LiveForThis kirjutas:siis mõjub see pigem keskmise sõrmena Stallonele ja Co.-le, mitte stuudiole jne. Ja taaskord, milleks vaadata taolist filmi kodus teleri või kuvari ekraanilt?
LiveForThis kirjutas:Forzelius kirjutas:LiveForThis kirjutas:Selles suhtes, et tõmbamises pole enam midagi imelikku, aga isegi mina ei tiriks mitte kunagi endale koopia filmist, mis ei ole isegi maailma kinodesse jõudnud.
Lol, ütle mulle palun, mis vahet on selles, kas sa jätad tegija ilma rahast enne linastumist või peale linastumist.
Asi on lihtsas põhimõttes - austus filmitegijate vastu.
LiveForThis kirjutas:Tead, miks ei toimu arutlust filmi üle?
Sest see ei ole veel kinodesse jõudnud.
Mis see tähendab? Ma panin ka korra selle screeneri telekas mängima, aga pidasin vastu kõige rohkem viis minutit, kuna kvaliteet oli halb ja see pole tõesti film, mida esmakordselt oma kodus vaadata.brixxx kirjutas:Mul on kuri kahtlus, et originaal on viletsam kui koopia.
Rassu kirjutas:Mis see tähendab? Ma panin ka korra selle screeneri telekas mängima, aga pidasin vastu kõige rohkem viis minutit, kuna kvaliteet oli halb ja see pole tõesti film, mida esmakordselt oma kodus vaadata.brixxx kirjutas:Mul on kuri kahtlus, et originaal on viletsam kui koopia.
LFT-ga olen nõus ja küll seda arutelu siia ka tekib, kui film ametlikult vaadatav on. Brixxxile soovitan filmi kinno vaatama minna ja võimalikult palju sõpru kaasa võtta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist