Pahad sõnad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Pahad sõnad

PostitusPostitas Ralf » 26. Juuni 2014, 23:30

Pahad sõnad
Bad Words (2013)

Enda lavastajadebüüdis mängib Jason Bateman Guy Trilbyt - ropu suuvärgiga mölakat, kes otsustab osaleda koolilastele mõeldud õigekirjavõistluses, kuritarvitades reeglit, mille kohaselt on võistlema oodatud igaüks, kes pole veel lõpetanud kaheksandat klassi. Ebaausa teoga teenib süüdimatu Guy lapsevanemate pahameele, aga on siiski mõned, kes tema käitumist pahaks ei pane, nagu noor andekas konkurent Chaitanya Chopra (Rohan Chand) ja ajakirjanik Jenny Widgeon (Kathryn Hahn).

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Pahad sõnad

PostitusPostitas Forzelius » 28. Juuni 2014, 01:57

According to Bateman on the Stern Show, he was looking for a project to direct for a long time and came across this script & liked it...thus the movie was made. Apparently its a script that's been kicking around Hollywood for a long time and nobody wanted to touch it because of the "R" rated nature of the potential film. Batemen didn't care about the "R" stuff, but did initially look for a different actor to play the lead without success.

Vastus siis küsimusele, miks ta lavastas, kui ei kirjutanud ise ja pealtnäha polnud personaalset sidet. Suht aw yeah moment. Meeldib, kui selliseid asju Hollywoodis juhtub.

Filmist ise, teistsugune. Kohati oli nagu tunne, et tegevus on väga lifelike ja orgaaniline. Jah, oli ikkagi arusaadavalt film ja aktid ja kangelane ja kõik see teooria. Aga, ei tekkinud tunnet nagu vaataks filmi. Ei oska öelda, kas oli hea lavastamine või lihtsalt hea keemia küsimus, aga väga hästi mõjus. Sellised elamused jäävad kestma in my book. Mitte, et film ise oleks mingi ratta leiutamine olnud. Story oli ok, huumor oli meelepärane (rassistlik huumor, jee), Bateman on alati meeldinud. Oleks mingit ägedamat lõpplahendust tahtnud aga nagu enne mainitud, siis kahe peategelase vaheline jauramine tegi sellest värske õuna. Kujutan ette, et sellel poisil on eluks ajaks mälestusi, kuidas sai ropendada ja tisse vaadata ja muid asju teha, millest temavanused ainult und näevad. Äge.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

6.5/10

PostitusPostitas Ralf » 28. Juuni 2014, 05:28

Mõjuva lõpplahendusega lugu. Istus, et Bateman mängis seekord kindlate tunnustega tegelast ja mitte "iseennast" nagu tavaliselt.
Arvustus
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 134 külalist