uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Keegi teab, mis temaga juhtus?
Mõnda kasutajat ei lisatud, sest ta on keelanud privaatsõnumite vastuvõtmise.
Moded saavad vast saata?
Moderaator: Meeskond
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Keegi teab, mis temaga juhtus?
Mõnda kasutajat ei lisatud, sest ta on keelanud privaatsõnumite vastuvõtmise.
Spellbound kirjutas:
Ise olin maal, hunnik liha, hunnik õlut, hunnik sõpru ja tuttavaid ja suur hunnik, mida põletada.
...
Hea hommik (pohmakat polnud)
LiveForThis kirjutas:Kolmest 6-pakist ja ühest 4-pakist jäi 6 õlut alles. Veider, seda ei juhtu mitte kunagi, et midagi alles jääb. Hakkan vist vanaks jääma. Võib olla, meh. Tahaks veel Jaani. Jumala mõnus oli kõrvetava lõkkekuhja ääres trallida ja värki. Aga nii peabki: liha, õlu, jaanituli, saun, õlu, saun, õlu, saun jne.
Zinera kirjutas:LiveForThis kirjutas:Kolmest 6-pakist ja ühest 4-pakist jäi 6 õlut alles. Veider, seda ei juhtu mitte kunagi, et midagi alles jääb. Hakkan vist vanaks jääma. Võib olla, meh. Tahaks veel Jaani. Jumala mõnus oli kõrvetava lõkkekuhja ääres trallida ja värki. Aga nii peabki: liha, õlu, jaanituli, saun, õlu, saun, õlu, saun jne.
See on mingi pehmo värk. Mul oli 6 viina, 1 jäi alles. Veider tegelikult, seda ei juhtu mitte kunagi, et midagi alles jääb. Tavaliselt peab juurde tooma, õnneks ma viin sees sõidan paremini, kui kainelt. Tahaks veel Jaani, sest nii peabki pidu panema: viin, tuli, viin, liha, saun, viin, viin, õlu, viin jne. Jumala mõnus oli ringi trallida ja värki, pohmakat ei ole pärast ega midagi. Ma jõin ikka mingi 400 euri eest, järgmisel aastal ehk saab rohkem, muidu kisub lahjaks ära.
LiveForThis kirjutas:Suvel saab hea ilmaga alati juua
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist