Sama hästi oleks Harry võinud jäädagi oma kättemaksu hauduma, aga ei saanud ju. Siis oleks ainult üks villian Ämbuga möllanud ja actionist oleks väheks jäänud.
Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.Spoiler :
Sama hästi oleks Harry võinud jäädagi oma kättemaksu hauduma, aga ei saanud ju. Siis oleks ainult üks villian Ämbuga möllanud ja actionist oleks väheks jäänud.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Spoiler :
ruut kirjutas:TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Spoiler :
See kostüümi selga tõmbamise põhjus selga tõmbamise põhjuseks (tegelikult oli tõesti väga selgelt välja toodud see), aga kõik sellele eelnev oli ikka kummaline. Pean silmas seda, etSpoiler :
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:LiveForThis kirjutas:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.Spoiler :
Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Mulle tundub ,et sa ei saanud paljudest asjadest aru kuna film oli liiga keeruline. OEH...Spoiler :
LiveForThis kirjutas:TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:LiveForThis kirjutas:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.Spoiler :
Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Mulle tundub ,et sa ei saanud paljudest asjadest aru kuna film oli liiga keeruline. OEH...Spoiler :
Heh, jah, see film on minu jaoks ilmselgelt liiga keeruline.Aga kui nüüd tõsiselt jälle rääkida, siis mulle endale tundub, et minu probleemist ei saada aru.
Spoiler :
Ralf kirjutas:Kusjuures mina ka ei mäleta, et selleSpoiler :
filmiarvustus kirjutas:Leidsite ka filmi, mille üle jahuda. Film oli ikka suhteliselt juust, olgem ausad. Pole vaja mingid tähendusi kleepida külge asjadele, millel seda ei olnud.
Kostüümi selgatõmbamine oli põhjendatud väga halvasti (lohakas kirjutamine), kuid hardcore fännile kindlasti piisab.
Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.
Soprano kirjutas:Aga mitu Oscari nominatsiooni Imeline Ämblikmees 2 saab?
filmiarvustus kirjutas:Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Sa ei saanud lihtsalt filmist aru.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist