Imeline Ämblikmees 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Imeline Ämblikmees 2

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 27. Veebruar 2014, 18:23

Imeline Ämblikmees 2
The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Küll on hea olla Ämblikmees (Andrew Garfield). Peter Parkerile meeldib üle kõige pilvelõhkujate vahel kiikuda, kangelase rolli nautida ja veeta aega Gweniga (Emma Stone). Aga Ämblikmeheks olemisel on oma hind – ainult Ämblikmees suudab New Yorgi elanikke kaitsta hirmuäratavate vaenlaste eest, kes linna ähvardavad. Kui välja ilmub Electro (Jamie Foxx), peab Peter astuma vastamisi endast palju võimsama vaenlasega. Kui tagasi tuleb ta vana sõber Harry Osborn (Dane DeHaan), mõistab Peter, et kõiki ta vaenlasi ühendab üks asi – OsCorp.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

8/10

PostitusPostitas Ralf » 24. Aprill 2014, 17:05

Kui see eelmine oli täitsa keskpärane, siis uus pakub küll Raimi triloogiale konkurentsi.
http://rlfstr.blogspot.com/2014/04/the-amazing-spider-man-2-2014.html
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Imeline Ämblikmees 2

PostitusPostitas LiveForThis » 24. Aprill 2014, 17:21

Minu jaoks ei suuda see reboot senini Raimi esimesele kahele Spidey`le järgi jõuda.

Väga suureks õnnestumiseks ma seda ise ei saa kahjuks nimetada, parem kui eelmine, seda kindlasti. Meelelahutuse (action, Spidey stuff) poolest vägev vaatemäng, peategelaste tandemi (Peter ja Gweni suhe) poolest tugev ja draama (Gweni ja Peteri isa teema) poolest igati kobe, aga antagonistid väga ei istunud ja sisuline venitamine käis närvidele.

Electro oli liiga narr ja tobe, multikalikult tobe ning Harry tegelane, kelle areng oli väga hea, rikuti lõpus täiesti ära, kuigi tema ja Oscorpi teema oli igati põnev. Kestvusaeg oli ka liiga pikk, mitu korda tundsin, et kaadervärk venib ja mul hakkas reaalselt igav. Arvan, et suuresti tänu väga episoodilistele draamastseenidele, mis olid küll head, aga liialt korduvad ja tuttavad ja teine põhjus on kindlasti see, et põhipaha arendus on multikalikult tobe, mis mulle üldse korda ei läinud. Kompaktsusest jäi vajaka. Mõjus liialt pika ja lohisevana, kohati isegi tasakaalust väljas.

Pluss ma tean, et see on ikkagi tore ja värviline, aga samas tõsine superkangelase film, aga see üleliigne multikalikkus hävitas väga palju head ära. Eriti see lõpp, kus Aleksei välja ilmus. Oeh.

Garfield ja Stone on siiski ägedad. See film suutis mind nüüd veenda, et Garfield on väga äge Spidey. Kogu tema maskitagune isiksus on väga vinge.

3/5 - igati kobe meelelahutus ja Spidey seiklus, aga tervikuna nati liiga kohmakas, tobedavõitu ja aeglane.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 25. Aprill 2014, 07:34

Kindlasti väga hea film. Sisu oli, eriti super oli Gwen Stacy ja Peter Parkeri vaheline suhe.
Harry oli hirmutav aga samas väga põnev tegelane. Oleksin soovinud näha Harry Osborni rohkem.
Electro(Max) oli teistsugune tegelane aga samas väga põnev.
Spoiler :
Nagu me teame, siis Electro jäi ellu nagu ka Green Goblin ning mõlemad tulevad järgmises osas tagasi.

LiveForThis kirjutas:Üleliigne multikalikkus hävitas väga palju head ära. Eriti see lõpp, kus Aleksei välja ilmus. Oeh.
Mida sa selle all mõtled? Spider-Man ongi selline ja just eriti koomiksites. See on esimene õige ämblikmehe film. Ämblikmees ja see film peabki selline olema.

Minu poolt 8.5/10
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas lostinthemist » 25. Aprill 2014, 11:53

Spoiler :
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Nagu me teame, siis Electro jäi ellu nagu ka Green Goblin ning mõlemad tulevad järgmises osas tagasi.

Pilt
Nii. Ausalt nüüd. Kas see oli vajalik?
Kes ütles, et ma tean?
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. Aprill 2014, 12:06

Käi persse, GBU. Hoia oma "teadmised" endale.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 25. Aprill 2014, 13:12

GBU just went full Delfi...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Rasmus » 25. Aprill 2014, 13:20

Esimese "Imelise ämblikmehe" teema all over again.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 25. Aprill 2014, 14:29

The Amazing Spider-Thread 2
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 25. Aprill 2014, 16:22

Forza kirjutas:Käi persse, GBU. Hoia oma "teadmised" endale.

Tõsiselt, osta endale elu. Sul seda pole. Kahju ,et tegu on haige inimesega. Ma ei saa aru, mis on sinu probleem??? Sul juba nii noorelt närvid läbi. Kui sa uudiseid ei loe, teadmisi pole, siis ära parem kommenteeri.
TASM 2 on nagu The Avengersi eellugu kuna peale TASM 3 tulebki Spider-Man vs. Sinister Six.
Fakt on fakt.
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas JazZ- » 25. Aprill 2014, 17:35

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Kui sa uudiseid ei loe, teadmisi pole, siis ära parem kommenteeri.

Asi ongi selles, et kõik ei ole koomiksite (või muul kujul adaptsioonidega) tuttavad ja seega ei oma teadmisi sellest, kes Spider-Mani maailmas kunagi tulevikus sureb või ellu jääb ja et neil ka mingi avastamisrõõm säiliks, oleks viisakas enda laialdane silmaring spoilerikastidesse panna.

Mis uudiste lugemisse puutub, siis on su väide natuke vastuoluline, sest probleem ju "uudiste" lugemisest tekkiski?
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 25. Aprill 2014, 17:40

Sellest uues filmis
Spoiler :
Sony teeb küll tõsise set-upi järgmis(t)eks filmi(de)ks.
Üllatas nt Doc Ocki kombitsate nägemine lõpus.
Vaatasin nende Sinister Six'ide variatsioone ilmselt tuleb siis Ultimate Marveli oma? Mis tähendaks, et järgmises filmis peaks ka Kraven üles astuma...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 25. Aprill 2014, 17:43

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:
Forza kirjutas:Käi persse, GBU. Hoia oma "teadmised" endale.

Tõsiselt, osta endale elu. Sul seda pole. Kahju ,et tegu on haige inimesega. Ma ei saa aru, mis on sinu probleem??? Sul juba nii noorelt närvid läbi. Kui sa uudiseid ei loe, teadmisi pole, siis ära parem kommenteeri.
Fakt on fakt.

Ok, lähen loen kohe läbi kõik spider-mani koomiksid, mis kunagi trükitud, vaatan ära kõik animafilmid, mis kunagi tehtud ja kõik teised spidey't puudutavad meediatükid. Uudiseid võin ka lugeda.
Aga ühe asjaga panid küll mööda, mul nimelt on elu. Hingan ja toitun ja kusen. Haige inimene ma ka enda teades ei ole, aga eks sa tead paremini. Loed kuskilt uudisest välja selle äkki. Aa, ja mulle meeldib see loogika, et kui ma ei tea KÕIKE Spider-Manist, siis mul pole elu. No selge.

Minu viga veidi, et lugesin teemat ilma filmi nägemata, aga, vaata - meil on siin viisakas kommuun, kes respekteerib seda, et täie rauaga ei lajata kõike informatsiooni ilma eelneva hoiatuseta või rahvakeeli "spoilertagita". Foorum on niigi suhteliselt väikese aktiivsusega ning seda enam tõttad lugema kõiki teemasid, isegi kui huvi otseselt suur ei ole.

Fakt on fakt.

Vasha
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 25. Aprill 2014, 18:22

JazZ- kirjutas:
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Kui sa uudiseid ei loe, teadmisi pole, siis ära parem kommenteeri.

Asi ongi selles, et kõik ei ole koomiksite (või muul kujul adaptsioonidega) tuttavad ja seega ei oma teadmisi sellest, kes Spider-Mani maailmas kunagi tulevikus sureb või ellu jääb ja et neil ka mingi avastamisrõõm säiliks, oleks viisakas enda laialdane silmaring spoilerikastidesse panna.

Mis uudiste lugemisse puutub, siis on su väide natuke vastuoluline, sest probleem ju "uudiste" lugemisest tekkiski?

Aga see info ongi ju spoileris. See oli kohe algusest peale seal. Oluline info oli spoileri all aga kui inimene ise loeb seda, siis pole see minu süü. Milles probleem?
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas JazZ- » 25. Aprill 2014, 18:40

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Aga see info ongi ju spoileris. See oli kohe algusest peale seal.

Minu mäletamist mööda polnud su postituses alguses üldse mingit spoilerikasti ja spoilerinfo oli hoopis boldis. ( :irw:)

Imo küll suht wadeva spoiler, sest selles pole eriti midagi üllatavat, et Marveli universumis
Spoiler :
tegelased tegelikult ellu jäävad, kui nad oleks pidanud ära surema - suht Supernatural selle koha pealt.
Aga asi on põhimõttes!!!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Järgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist