Moderaator: Meeskond
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Tito Vilanova has died at age 45
Garli kirjutas:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2610713/David-Moyes-openly-sneered-sniggered-Manchester-United-stars.html
Üks väga huvitav lugemine Moyesi era'st. Olin terve aja küll tuline Moyesi pooldaja mõeldes, et tal on vaja lihtsalt aega ja et teisel hooajal on kõik parem, aga kui see artikkel tõepoolest tõene ja niimoodi mängijate usaldus läinud on, siis polegi muud teha. Mängijatelt muidugi häbiväärne käitumine. Kahju mehest, halva treeneriga kohe kindlasti tegu pole ja usun, et vaigistab mõne aasta jooksul oma kriitikud, kui mõne tabelikeskmiku üle võtab (Newcastle või Villa oleksid vägagi sobivad). See konkreetne Unitedi töö oli lihtsalt liiga suur. Ka SAF tunnistas oma eksimust, kui juhtkond otsustas, et nüüd on kõik ja hooaja lõpus on mehel minek.
Loeksin kunagi suure huviga Moyesi autobiod, et täpsemalt kõikidest telgitagustest aimu saada.Spoiler :
eerik kirjutas:Liverpool kaotas kodus Chelsea pingipoistele 0-2.![]()
![]()
![]()
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:eerik kirjutas:Liverpool kaotas kodus Chelsea pingipoistele 0-2.![]()
![]()
![]()
Kas peale Tomas Kalasi ei olnud teised mitte üsna regular mängijad liigas? Kui mõni vigastus kõrvale jätta, siis mängitakse nende samade meestega ju — mis pingipoistest sa räägid? Cahill oli põhiline puuduja ja sai ka vahetusest mängu.
Forza kirjutas:suht kõige parem vastus väljakuäärsele rassismile, mida ma kunagi näinud, Dani Alves pole kunagi meeldinud aga see oli imetlusväärne samm.
Forza kirjutas:Ulti on lihtsalt chelsea-hater, seda on pea igast ta postitusest näha, mis Chelseat kuidagi puudutab, aga mis seal ikka. Jah, polnud päris pingipoisid, aga selgelt ka mitte a-koosseis. Ja ükskord võiks aru saada sellest, et jalgpallil on 2 tahku, kõik ei ole ründamine ja kui ei suuda aktsepteerida seda, siis ei peaks vaatama, telekast tuleb ka muid saateid.
Forza kirjutas:In other news http://www.101greatgoals.com/blog/incre ... -it-video/
suht kõige parem vastus väljakuäärsele rassismile, mida ma kunagi näinud, Dani Alves pole kunagi meeldinud aga see oli imetlusväärne samm.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist