Ok, tegelikult sattusin hiljuti Kadii last.fm-i uurima ja nägin, et kõik ta viimati kuulatud lood kuulusid Avril Lavigne'i repertuaari ja mõtlesin "lol" ja natuke aega hiljem avastasin ennast ise YouTube'is nostalgitsemas, sest umbes 10 aastat tagasi oli tegu ikkagi mu lemmikartistiga. Kuigi "Girlfriend" pärineb juba sellest ajast, kui Avril mulle enam eriti ei meeldinud (ja see konkreetne lugu pole mulle kunagi meeldinud), siis ei anna antud loo video mulle üldse rahu. Ma ei saa aru, kas see noormees seal videos on lihtsalt väga suur douchebag, sest kui oma tüdruksõbraga väljas ringi jalutades mingi teine neiu talle agaralt ligi tikkuma hakkab, naeratab ta selle peale ainult tardilt ja ei üritagi viimase lähenemiskatseid peatada, olgugi et need tema enda tüdruku jaoks küllaltki alandavad kipuvad olema; või - kuna kõiki tüdrukuid kehastab Avril ise - on tegu sügavamõttelise ja mitmetasandilise looga sellest, kuidas tüdruk endale ei meeldi ja tahaks prillidega kordinatsioonihäiretega nohiku asemel lahedam ja enesekindlam plika olla?

(You don't get to 6 row sentences without adding a few semicolons!)