Ei ole küll näitlemist õppinud, aga minu arvates said nad ka enda rollidega küllaltki hästi hakkama. Eriti Lizzie, kes oma käitumisega mind närvi suutsi ajadaRassu kirjutasCOLONVäikeste laste kohta ikka võrdlemisi andekad.Soprano kirjutasCOLONneed tüdrukutest näitlejad olid ikka mega halvad.
Elavad surnud
ModeraatorCOLON Meeskond
- LynxHunter789
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 81
- LiitunudCOLON 12. Mai 2013, 14:13
- AsukohtCOLON Pärnu
Re: Elavad surnud
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Ei hakka pikemalt värsket episoodi kommenteerima, suht igav heietamine oli.
Küll aga on palju spekulatsioone järgmise osa üle
Küll aga on palju spekulatsioone järgmise osa üle
Spoiler :
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
4x15
Mulle meeldis 4x15 küll, põhiliselt sellepärast, et kõik lõpuks n-ö korda sai ehk siis grupp peaks finales taas täies koosseisus olema. See on üsna loomulik, et järgmises episoodis toimub mingi suurem verevalamine, sest Terminus ei saa lihtsalt olla see, millena ta paistab. Woodsburyt näidati samuti algul imedemaana, aga ilmselgelt lõhutakse see illusioon kohe ka ära.
Kindel, et on samad? Mõtlesin ise ka seda sama, aga ühtegi nägu vist Ricki episoodis ei näidatud, nii et ei tea kindlalt.Six-Fo kirjutasCOLONSpoiler :
Mulle meeldis 4x15 küll, põhiliselt sellepärast, et kõik lõpuks n-ö korda sai ehk siis grupp peaks finales taas täies koosseisus olema. See on üsna loomulik, et järgmises episoodis toimub mingi suurem verevalamine, sest Terminus ei saa lihtsalt olla see, millena ta paistab. Woodsburyt näidati samuti algul imedemaana, aga ilmselgelt lõhutakse see illusioon kohe ka ära.
Ma tundsin selle kamba liidri juba siis ära. Mainisin IRCus ka, et suht tuntud telenägu, kindlasti tuleb veel tagasi.Rassu kirjutasCOLON4x15Kindel, et on samad? Mõtlesin ise ka seda sama, aga ühtegi nägu vist Ricki episoodis ei näidatud, nii et ei tea kindlalt.Six-Fo kirjutasCOLONSpoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kontrollisin järgi,
Spoiler :
- LynxHunter789
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 81
- AsukohtCOLON Pärnu
Ma esialgu seda motomeeste juhti küll näo järgi ära ei tundnud. Ma mõistsin seda alles siis, kui nad rääkima hakkasid, kuidas üks tüüp oli nende sõbra ära kägistanud. Ja see Terminus-e värk tundu ka kahtlane. Tuli ju internetti alles ka poster, mis millelegi suuremale viitab
Ma ise arvan, et seal mingid kannibalid äkki tegutsevad.
Ei jõua ära oodata seda finaali.
Spoiler :
Spoiler :
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Jep, mul oli ka esimene mõte, et need Terminuse tüübid on kannibalid. Mis asja see tädi seal niisama konutas? Uksed kõik pilla palla. Arvan, et lolliks läinud. Tükeldab seal lapsi or smth.
Viimased kolm episoodi on täitsa okeid olnud, kuigi TWD-like lollusi on ikka palju. Nagu näiteks see Glenni uus sõbranna ja tema lambine "oi, mu haige jalg jääb kivi taha kinni". See oleks olnud palju pingelisem, kui see poleks nii loll olnud.
Also, Romero Day of the Dead`st tuntud zombi tegi cameo seal tunnelis
Viimased kolm episoodi on täitsa okeid olnud, kuigi TWD-like lollusi on ikka palju. Nagu näiteks see Glenni uus sõbranna ja tema lambine "oi, mu haige jalg jääb kivi taha kinni". See oleks olnud palju pingelisem, kui see poleks nii loll olnud.
Also, Romero Day of the Dead`st tuntud zombi tegi cameo seal tunnelis
Heh, ootasin finale'st natuke rohkemat(st. et näidatakse rohkem seda Terminust, aga tehti ainult vihjeid) aga igastahes paistab olema selline koht nagu ma aimasin
Spoiler :
- LynxHunter789
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 81
- AsukohtCOLON Pärnu
Millal uus hooaeg algab? Ja selle hooaja finaal jäi natukene nõrgaks, aga pole hullu.
Septembris-oktoobris arvatavasti.LynxHunter789 kirjutasCOLONMillal uus hooaeg algab?
Päevik | 2021

Hah päris segaselt korraldatud hooaeg. Esimesed 8 osa oli eelmise hooaja wrap up, see mid-season finale oleks pidanud 22 episoodilise formaadi puhul eelmise hooaja finale olema. Ja tagumised 8 osa on puhtalt tuleva hooaja sissejuhatus, mis lõppes mingi tüüpilise mid-season break cliffhangeriga.
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Väga meh finaal. Terminus my ass. Lazy writing as its best 
Ülikiirelt avasin teema ja panin kähku "uus vastus" vms nupu juurde
Eniveis, 4x14 oli vist see Carol ja Tyreese-centric. Man, nii head draamat teeb TWD suht harva ikka, läks väga korda too osa. Hooaja teine pool on üleüldse suht ok olnud, kuigi ebausutav. Anoh, TWD gonna TWD. Midagi ikka on selles zombie-apocalypse temaatika juures, et vaatad isegi siis, kui tegemine eriti andekas pole.
Finaal ootab vaatamist veel.
Eniveis, 4x14 oli vist see Carol ja Tyreese-centric. Man, nii head draamat teeb TWD suht harva ikka, läks väga korda too osa. Hooaja teine pool on üleüldse suht ok olnud, kuigi ebausutav. Anoh, TWD gonna TWD. Midagi ikka on selles zombie-apocalypse temaatika juures, et vaatad isegi siis, kui tegemine eriti andekas pole.
Finaal ootab vaatamist veel.

+1Level kirjutasCOLONMa tundsin selle kamba liidri juba siis ära. Mainisin IRCus ka, et suht tuntud telenägu, kindlasti tuleb veel tagasi.
also, sellele ka plus 1, kes arvas, et
Spoiler :

- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
http://www.dreadcentral.com/news/76502/ ... 12-seasons"I happen to love working from source material, specifically because we have a pretty good idea of what Season 10 is gonna be," said Alpert, when questioned about what it's like to work from a pre-existing product. "We know where Season 11 and 12... we have benchmarks and milestones for those seasons if we're lucky enough to get there."
Hullud
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora

ja