Ei ole siiani täheldanud, et mehed mulle huvi pakuks, ju siis ei hakka pakkuma ka. Mis teha, naised on ikka need kõige kaunimad olevused siin maamunal.
Filmiveeblased, tulge kapist välja!
ModeraatorCOLON Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Re: Filmiveeblased, tulge kapist välja!
Jätkuvalt (ja igati rahulolevalt) hetero....
Ei ole siiani täheldanud, et mehed mulle huvi pakuks, ju siis ei hakka pakkuma ka. Mis teha, naised on ikka need kõige kaunimad olevused siin maamunal.
Eks igaüks vaatab asju oma vaatevinklist. Minu jaoks mu vastus irooniline küll pole. Olen hetero, mitu korda seda vaja õelda on et sellest ka aru saadakse???
Paistab et siin foorumis enamus lapsed koos. MIna siia aga nalja tegema ei tulnud. Sorry kui mõni siin asjast teisiti aru sai.
Paistab et siin foorumis enamus lapsed koos. MIna siia aga nalja tegema ei tulnud. Sorry kui mõni siin asjast teisiti aru sai.
Ei ütleks, et lapsed koos kuigi mõned võivad ehk sellise mulje jätta. Enamus kommentaare siin tuleks huumoriga võtta. 
Püüan siis ise ka huumoriga vastata ;)CM-Girl kirjutasCOLONEi ütleks, et lapsed koos kuigi mõned võivad ehk sellise mulje jätta. Enamus kommentaare siin tuleks huumoriga võtta.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
No vaja on rohkem, et meid veenda...DarkSky kirjutasCOLONOlen hetero, mitu korda seda vaja õelda on et sellest ka aru saadakse???
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf on huvitatud 
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
https://www.youtube.com/watch?v=Qoxg_DcqhsADarkSky kirjutasCOLONOlen hetero, mitu korda seda vaja õelda on et sellest ka aru saadakse???
HahahahauLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONhttps://www.youtube.com/watch?v=Qoxg_DcqhsADarkSky kirjutasCOLONOlen hetero, mitu korda seda vaja õelda on et sellest ka aru saadakse???
Vähemalt kellelgi on lõbus
Mulle hakkab ka see pimesi kellegi homoks tembeldamine nalja tegema.
Valmistan teile siiski pettumuse: olen hetero.
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
Jälle rikub 0ll kõik äraKadii kirjutasCOLONKui ma poleks 0lli ära võtnud, siis ma täiega sebiks Jatsu.
Aga muidu: ma pole veel päris täpselt DarkSky soolisest orientatsioonist sotti saanud. On keegi uurinud?
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
JazZ- kirjutasCOLONAga muidu: ma pole veel päris täpselt DarkSky soolisest orientatsioonist sotti saanud. On keegi uurinud?
DarkSky kirjutasCOLONValmistan teile siiski pettumuse: olen hetero.
DarkSky kirjutasCOLON100% hetero.
DarkSky kirjutasCOLONTäiesti kindel!!!
Meeste seltskonna asemel eelistan naiste seltskonda. Isegi töötan naiste seltskonnas ainsa mehena.
Ma ei teagi kohe, kuidagi kahtlane see värk...DarkSky kirjutasCOLONOlen hetero, mitu korda seda vaja õelda on et sellest ka aru saadakse???

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Re: DarkSky, tule kapist välja!
Oh my God... need viimased kaks lehekülge... Filmiveeb on da best.

Parim teema ever.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Ma usun DarkSky-d. Selline järjepidevus oma heteroseksuaalsuse kinnitamisel saab olla ainult tõelisel ho...heterol.
wth?!

Also, lol @bänner. Kujutan DarkSky'd hetkel nii tegemas. xD
Spoiler :
Also, lol @bänner. Kujutan DarkSky'd hetkel nii tegemas. xD