Rüvetatud au

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Rüvetatud au

PostitusPostitas Robert » 30. Juuni 2006, 22:46

Rüvetatud au
The Human Stain

Coleman Silk (Anthony Hopkins) on professor New Englandi väikelinnas, kel on üks suur saladus, mis võib hävitada tema elu. Ühel päeval märkab ta, et kaks õpilast pole tundi ilmunud ja ta ütleb midagi, mida võetakse kui rassistlikku märkust, ning Silk lahkub vihahoos sellest ülikoolist, ilma et hakkaks end üldse kaitsma. Peale koolist lahkumist leiab aset armuafäär mehest poole noorema kooli koristaja Faunia Farleyga (Nicole Kidman), kes on lahutanud end vägivaldsest Lester Farleyst (Ed Harris). Silki 50 aastat hoitud saladusele saab aga jälile tema kirjanikust sõber Nathan Zuckerman (Gary Sinise).

Film põhineb Philip Rothi samanimelisel raamatul.

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 10. August 2006, 20:39

Väga hea draama! Lugu iseenesest on lihtne, kuid on keeruliselt üles ehitatud (sündmuseid ei esitata õiges kronoloogilises järjekorras). Näitlejad teevad head tööd, Hopkins, Kidman ja Harris, ning filmi sisu jääb kergesti ja ilmselt kauaks meelde. Väga tõsiseid probleeme ja olukordi teostav film, näitlejad kehastavad väga keerulisi iseloome ja tulevad sellega suurepäraselt toime.

8/10!
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2036
Liitunud: 02. Märts 2005, 19:30

PostitusPostitas LiveForThis » 14. Veebruar 2010, 09:39

Rahulik ja mõtlik melodraama jällegi Hopkinsiga. Filmi ülesehitus ja tundlik teemakäsitlus meeldis mulle väga ning Hopkins, Kidman, Sinise ja ka Harris lõid koos kaunikõlalise ansambli. The Human Stain on kindlasti üks nendest filmidest, mis jäävad mõneks ajaks kummitama.
8/10
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 44 külalist

cron